Închide meniul
Foto

Cea mai frumoasă înotătoare de la Campionatele Europene de la Otopeni, cuvinte uriaşe despre David Popovici: „E fenomen!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 decembrie 2023, 13:12

Reclamă
Cea mai frumoasă înotătoare de la Campionatele Europene de la Otopeni, cuvinte uriaşe despre David Popovici: „E fenomen!”

Cea mai frumoasă înotătoare de la Campionatele Europene de la Otopeni, cuvinte uriaşe despre David Popovici

Colaj Instagra - Profimedia

Cea mai frumoasă înotătoare de la Campionatele Europene de la Otopeni a avut cuvinte uriaşe despre David Popovici.Este vorba de Zsuzsana Jakabos, o înotătoare din Ungaria în vârstă de 34 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zsuzsanna Jakabos poate renunţa oricând la înot şi să se dedice exclusiv modellingului. Sportiva din Ungaria obişnuieşte să participe la şedinţe foto. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO)

Cea mai frumoasă înotătoare de la Campionatele Europene de la Otopeni, cuvinte uriaşe despre David Popovici

La Otopeni, Zsuzsanna Jakabos vorbit şi despre David Popovici, cel mai bun înotător al României. Jakabos îl ştie pe Popovici de la Campionatele Mondiale de la Budapesta, acolo unde românul a câştigat medalia de aur în probele de 100 şi 200 de metri liber.

Probabil ca e fenomen, pentru ca este foarte rapid. Dar să vedem, este foarte tânăr„,a spus Zsuzsana Jakabos în exclusivitate la AntenaSport.

Întrebată despre viitorul său în modelling, Zsuzsana Jakabos a glumit pe seama vârstei pe care o are. Ea e căsătorită cu antrenorul lotului Ungariei şi are peste 130 de mii de urmăritori pe conturile de socializare.

Reclamă

„Nu cred că voi lucra ca model pentru că sunt prea în vârstă pentru asta. E dificil să fiu antrenată de soţul meu pentru că, uneori, e prea de treabă„, a mai spus Zsuzsana Jakabos.

David Popovici, LIVE VIDEO în AntenaPLAY și AntenaStars (18:33) în semifinalele probei de 200 metri liber

David Popovici va fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY și AntenaStars, începând cu ora 18:33, după ce s-a calificat în semifinalele probei de 200 metri liber. Sportivul român a reușit această performanță în sesiunea de dimineață a Campionatelor de la Otopeni, pe 8 decembrie.

Înotătorul român s-a luptat excelent în seria sa și a obținut un loc în semifinale. Cursa acestuia, la fel ca și toate cursele de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt, a fost live în AntenaPLAY și as.ro/live.

Reclamă 4 / 0/3

Dublul campion mondial la 100 și 200 metri liber s-a descurcat excelent în seriile pentru calificarea în semifinalele la 200m de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt. Acesta a început cursa de pe culoarul al 4-lea și a fost foarte aproape de prima poziție.

Totuși, aproape de jumătatea întrecerii, acesta s-a distanțat de prima poziție și a obținut, în cele din urmă, doar locul al 3-lea. Totuși, cu această poziție și-a asigurat locul în semifinale. Semifinalele probei de 200m liber din cadrul Campionatelor Europene de înot în bazin scurt vor avea loc în această seară, începând cu ora 18:33 și, așa cum a fost menționat anterior, vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY și AntenaStars.

Prima reacţie a lui David Popovici, după ce s-a calificat în semifinalele de la 200 de metri liber. Popovici s-a calificat cu al treilea timp în semifinalele de la 200 de metri liber, care vor fi LIVE în AntenaPLAY şi pe Antenastars, de la 18:28.

„A fost foarte ok. Să vedem dacă mă calific în finală. Mai am semifinalele diseară. S-a simţit în regulă. Au fost nişte calificări cinstite”, a spus David Popovici în exclusivitate la AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:31 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare Vezi toate știrile
Citește și