Închide meniul
VIDEO

David Popovici a terminat pe locul 3 în seria sa şi s-a calificat în semifinale la 200 de metri liber

Bogdan Stănescu Publicat: 8 decembrie 2023, 9:30 / Actualizat: 11 decembrie 2023, 16:18

Reclamă
David Popovici a terminat pe locul 3 în seria sa şi s-a calificat în semifinale la 200 de metri liber

David Popovici înoată LIVE în AntenaPLAY vineri, de la ora 09:48

David Popovici şi Maxime Grousset, la Campionatele Mondiale din 2022 de la Budapesta / Profimedia Images

David Popovici a terminat pe locul 3 în seria sa şi s-a calificat în semifinale la 200 de metri liber. David Popovici a făcut spectacol  LIVE în AntenaPLAY vineri, la ora 09:48, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt! Dublul campion mondial, la 100 şi 200 metri liber, a fost pe culoarul 4 în proba de 200 de metri liber.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici s-a calificat fără să forţeze în semifinalele probei de 200 de metri liber. Popovici a terminat pe locul al treilea în seria sa, după James Guy şi Richards! Românul a înregistrat timpul de 1.42.39. Nagy şi Stoica au încheiat pe locurile 8, respectiv 9. Sesiunile de dimineaţă live şi pe as.ro/live.

VEZI LIVE VIDEO ÎN ANTENAPLAY CAMPIONATELE EUROPENE DE BAZIN SCURT

David Popovici înoată LIVE în AntenaPLAY vineri, la ora 09:48

Update 9:50: David Popovici a terminat pe locul 3 în seria sa şi s-a calificat în semifinale de la 200 de metri liber.

Update 9:46: Mihai Gergely a încheiat seria pe locul 4, cu timpul 1.47.17. McMillan a câştigat seria, cu timpul de 1.42.46.

Reclamă

Update: 09.40: Au început seriile la 200 de metri liber. Italianul Bianchi a câştigat prima serie.

David Popovici se va duela cu nume mari din nataţia mondială, precum britanicii Matthew Richards, care va înota pe culoarul 5, şi James Guy, care va fi pe culoarul 3. Francezul Roman Fuchs va fi pe culoarul 6.

Matthew Richards şi James Guy s-au aflat în ştafeta de 4×200 de metri liber care a adus Marii Britanii medalia de aur la Jocurile Olimpice 2020 Tokyo, care s-au desfăşurat în 2021 din pricina pandemiei. Cei doi au obţinut aurul olimpic la ştafetă alături de Duncan Scott şi Tom Dean.

Reclamă 4 / 0/3

Pe Duncan Scott şi Tom Dean îi putem vedea, de asemenea, alături de Matthew Richards, în Campionatele Europene de înot în bazin scurt, care sunt LIVE în AntenaPLAY. Şi pe fenomenul David Popovici vom continua să îl vedem în AntenaPLAY până duminică.

Matthew Richards, medalie de aur la Fukuoka, în proba de 200 de metri liber. Popovici s-a clasat pe 4

Matthew Richards s-a duelat cu David Popovici şi la Campionatele Mondiale de la Fukuoka, ce au fost, de asemenea, LIVE în AntenaPLAY. Matthew Richards a cucerit medalia de aur în proba de 200 de metri liber, Tom Dean, fiind pe 2, iar David Popovici pe 4. Richards şi Popovici au concurat unul împotriva celuilalt şi în proba de 100 metri liber, britanicul clasându-se pe 5, iar David Popovici pe locul 6.

Dacă David Popovici se va califica în semifinale, ceea ce pare numai o formalitate, înotătorul român va intra în bazin tot vineri, de la ora 18.28, pentru semifinala de la 200 metri liber.

Sesiunile de dimineaţă de la Campionatele Europene de Înot în bazin scurt sunt live şi pe as.ro/live.

David Popovici s-a încălzit la ştafetă pentru probele sale preferate!

David Popovici a concurat în ştafetele de 4×50 metri liber şi 4×50 metri mixt. În finala de la 4×50 metri liber, România, cu David Popovici s-a clasat pe locul 7, echipa României fiind compusă din David PopoviciGeorge-Alexandru Stoica-Constantin, Mihai Gergely și Patrick-Sebastian Dinu.

În finala la 4×50 metri mixt, România s-a clasat pe locul 6. David Popovici a contribuit la calificarea României în finală, dar nu a mai înotat în finală. Patrick Dinu l-a înlocuit în finală pe David Popovici, el concurând alături de Andrei Anghel, Daniel Nicușan și Denis Popescu.

  • Cele mai importante curse de la Campionatul European de înot în bazin scurt pot fi revăzute aici – https://as.ro/otopeni2023

David Popovici: „România are viitor”

David Popovici a vorbit la microfonul AntenaSport, după ce el şi colegii săi au obţinut calificarea în finala de 4×50 metri mixt, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt, transmise LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă

(n.r: Un timp foarte bun, vă aşteptaţi la mai mult?) Nu, eu unul nu aveam nicio aşteptare. Am vrut doar să înotăm foarte repede. Sunt curios ce splituri am avut, cred că şi voi la fel (n.r: către colegii săi). Şi cred că ne-am asigurat un loc în finală”, a spus David Popovici, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Teoretic da, practic vedem”, a reacţionat un coleg al lui David Popovici.

E destul de greu, dar pot spune că ne-am pregătit toţi şi vom aştepta finala”, a fost o altă reacţie din tabăra României.

David Popovici: „Avem înotători foarte buni”

România are viitor, avem înotători foarte buni, sportivi, în general, dar vorbim despre înot acum. Suntem 21 de sportivi români calificaţi la Europene şi e foarte frumos să stăm în echipă toţi şi să avem atâtea ştafete, cum n-am avut până acum

A fost o surpriză Antrenorul m-a anunţat aseară. În finală sunt destul de sigur că o să înoate Patrick în locul meu.

O să încep probele individuale de poimâine”, mai spunea David Popovici, în exclusivitate pentru AntenaSport după calificarea României în finala de ştafetă 4×50 metri mixt.

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și