Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

David Popovici a ales România în faţa Statelor Unite! „Cu asemenea rezultate, trăieşti toată viaţa şi nu mai faci nimic”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 iunie 2023, 12:40

David Popovici a ales România în faţa Statelor Unite! „Cu asemenea rezultate, trăieşti toată viaţa şi nu mai faci nimic

David Popovici a ales România în faţa Statelor Unite

David Popovici, în bazin / Profimedia Images

David Popovici a ales România, chiar dacă a avut mai multe oferte pentru a merge în Statele Unite. Campionul nostru a preferat să termine studiile în ţară şi să continue să aducă medalii României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sandu Lungu susţine că dacă ar fi ajuns în Statele Unite, înotătorul ar fi fost deja realizat pe viaţă, din punct de vedere financiar, chiar dacă are doar 18 ani.

David Popovici a ales România în faţa Statelor Unite

„La nivelul lui, sportiv ca el, în America, sunt realizaţi pe viaţă, chiar sunt realizaţi pe viaţă. La noi, nu se ştie. La un moment dat poate fi un antrenor la un bazin acolo. A fost campion cândva. În alte ţări, se respectă valorile.

Cu asemenea rezultate, trăieşti toată viaţa şi nu mai faci nimic. Ai tras în tinereţe, te-ai sacrificat, n-ai avut copilărie, n-ai avut nimic. Dup-aia ştii că stai liniştit pe nişte bani şi te ocupi de altele.

Nu au schimbat Hagi, Ţiriac sau Nadia. E naivitatea vârstei să simţi că poţi schimba ceva. Nu te poţi pune cu hienele. Trebuie şi investit, să ai infrastructură să le oferi oamenilor”, a spus Sandu Lungu, la AS.ro LIVE.

Reclamă

David Popovici a intrat într-o nouă etapă a vieţii

David Popovici susţine că a intrat într-o nouă etapă a vieţii, chiar înainte de Campionatul Mondial de Înot, ce va avea loc la Fukuoka, în perioada 23-30 iulie, exclusiv în AntenaPLAY.

David Popovici susţine că trecerea cu brio peste examenul de Bacalaureat l-a ajutat să devină mai matur şi în afara bazinului, acolo unde a demonstrat deja că este un mare campion, fiind deţinătorul medaliilor de aur la 100 şi 200 de metri liber, la Mondialul din 2022.

„Acum, că am terminat liceul, pot spune că am făcut un pas spre viaţa de adult. Trebuie să încep să trăiesc viaţa, să am responsabilitate, să mă maturizez. Nu te poţi opri din învăţat şi nu vreau să uit asta niciodată”, a spus Popovici, citat de swimswam.com.

Reclamă 4 / 0/3

David Popovici scrie istorie exclusiv în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Înot

David Popovici e pregătit să scrie istorie exclusiv în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Înot, ce se va desfăşura în perioada 23-30 iulie, în Japonia, la Fukuoka. Românul de 18 ani este vedeta incontestabilă a competiţiei.

Pentru Popovici (18 ani), aceasta este cea mai importantă întrecere din 2023. El se va prezenta în Japonia din postura de campion mondial la probele de 100 metri liber şi 200 metri liber, titluri pe care le-a obţinut la Budapesta, în 2022.

Aceasta este a 20-a ediţie a Campionatelor Mondiale de Nataţie. Competiţia trebuia să aibă loc iniţial în 2021, ea fiind amânată pentru 2022, din cauza pandemiei de Covid-19. Anul trecut, Budapesta i-a luat locul, din cauza restricţiilor de călătorie din Japonia. Astfel, niponii vor organiza abia la finalul lunii iulie întrecerea.

Toate cursele la care va lua parte David Popovici la Campionatul Mondial de Înot de la Fukuoka vor fi live exclusiv în AntenaPLAY. De asemenea, informaţiile şi ştirile legate de marele nostru campion vor putea fi urmărite pe as.ro, observatornews.ro şi a1.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și