Închide meniul

David Popovici a obţinut două medalii de aur la ”Memorialul Michel Bally – ediţia 33”

Antena Sport Publicat: 7 octombrie 2023, 20:32

Reclamă
David Popovici a obţinut două medalii de aur la ”Memorialul Michel Bally – ediţia 33”

David Popovici a obţinut două medalii de aur la ”Memorialul Michel Bally - ediţia 33”

David Popovici, după o cursă / Profimedia Images

David Popovici a obţinut două medalii de aur, sâmbătă, la ”Memorialul Michel Bally – ediţia 33”, competiţie de la Nyon care se desfăşoară în bazin de 25 de metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popovici s-a impus la 400 de metri liber (3:48,25) şi 200 de metri liber (1:43,58).

David Popovici a obţinut două medalii de aur la ”Memorialul Michel Bally – ediţia 33”

Elevul lui Adrian Rădulescu va mai concura, duminică, la 100 de metri liber şi la 50 de metri liber.

Competiţia este una de pregătire în vederea Campionatelor Europene de înot în bazin de 25 m, care vor avea loc la Otopeni, în luna decembrie.

David Popovici nu va participa la Mondialele de la Doha

David Popovici nu va participa la Mondialele de la Doha, competiţie programată în luna februarie a anului viitor. Adrian Rădulescu, antrenorul campionului de 19 ani, a dezvăluit care îi sunt planurile acestuia, pentru anul viitor.

Reclamă

Adrian Rădulescu a dezvăluit că David Popovici nu va participa la Campionatele Mondiale de la Doha, deoarece vrea să se pregătescă pentru Olimpiada de la Paris.

”Ne antrenăm în Bucureşti, atât la Dinamo, cât şi la ‘Lia Manoliu’. Încep cursurile la universitate şi e bine să fie prezent cât mai mult ca sa prindă ritmul vieţii studenţeşti.

Vom participa în această săptămână la un concurs mic în Elveţia, unde vrem sa vedem nivelul tehnic actual. Apoi urmează Campionatele Naţionale în bazin scurt din 9-12 noiembrie şi Campionatele Europene în decembrie.

Reclamă 4 / 0/3

Este posibil să mai mergem la o competiţie, dar n-am luat o decizie in acest sens”, a spus Adrian Rădulescu, pentru agerpres.ro.

David Popovici, 19 ani, are în bazin scurt o medalie de argint (200 m liber) şi un loc patru (100 m liber) la Mondialele de la Melbourne (2022) şi un titlu european (200 m liber) la Kazan (2021).

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și