Închide meniul

David Popovici a „şocat” lumea întreagă după timpul fabulos din finala de la 100 de metri: „Este o situaţie înspăimântătoare!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 iunie 2024, 13:19

Reclamă
David Popovici a „şocat lumea întreagă după timpul fabulos din finala de la 100 de metri: „Este o situaţie înspăimântătoare!

David Popovici a "şocat" lumea întreagă după timpul fabulos din finala de la 100 de metri

Profimedia

David Popovici a „şocat” lumea întreagă după timpul fabulos din finala de la 100 de metri. Românul a devenit campion european la Belgrad cu al treilea timp din istorie în proba de 100 de metri liber.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a câştigat finala de 100 de metri liber de la Campionatele Europene de nataţie, competiţie ce este live în AntenaPLAY, cu timpul de 46:88 de secunde. Brett Hawke, vicecampion mondial, în 1995 și 2002, s-a „arătat şocat” de timpul scos de Popovici.

David Popovici a „şocat” lumea întreagă după timpul fabulos din finala de la 100 de metri

„Știm cât de bun este David, iar asta ne doream. Îl vrem pe român în cea mai bună formă pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Cu o lună înainte de JO, în sfârșit, scoate un timp care ne arată că lucrurile au revenit la normal.

Nici el nu cred că s-a așteptat, pentru că a părut șocat. Rezultatul a șocat întreaga lume. Toți suntem într-o stare de șoc (n.r. – râde). Sigur, știam de ce este capabil, dar nu ne așteptam să demonstreze din nou înainte de JO. Este o situație înspăimântătoare acum, pentru că, fiind atât de rapid deja… Cred că o să ajungem în teritorii necunoscute la JO. Mă refer la cât de rapid se va înota la 100m liber„, a spus Brett Hawke pentru iamsport.ro.

David Popovici luptă pentru medalia de aur la 200m liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, 19:36)

David Popovici luptă pentru medalia de aur la 200m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY. Cursa este vineri, de la ora 19:36. Campion european în proba de 100 de metri liber pentru a doua oară, Popovici caută să câştige o nouă medalie şi în proba de 200 de metri liber.

Reclamă
Reclamă 4

David Popovici a concurat în a doua semifinală a probei de 200 de metri liber. Înotătorul român a făcut o cursă foarte bună şi a încheiat pe primul loc. El terminat cele patru lungimi de bazin cu timpul de 1:46.15.

Mai mult, David Popovici a înregistrat şi cel mai bun timp dintre participanţii în cele două semifinale. În 2022, la Campionatele Europene de la Roma, David Popovici a cucerit medalia de aur după ce a înregistrat timpul de 1:42.97. Recordurile mondiale şi europene sunt de 1:42.00.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:56

Olandezii, derapaj la adresa lui Radu Drăgușin înainte de meciul cu România: „Stil feminin!”

17:27

VideoAlexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 iunie

17:25

Primul arbitru „dat afară” de la EURO 2024! UEFA nu a avut milă! E OUT după meciurile din faza grupelor

17:12

FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare

16:41

Rafael van der Vaart, verdict sincer despre Olanda, înaintea duelului cu România: „Joc slab! Suntem norocoși”

15:54

Adrian Porumboiu nu are niciun dubiu, după penalty-ul primit de România în meciul cu Slovacia! Verdictul oferit

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și