Închide meniul

David Popovici, anunţ după ce a devenit campion naţional la 400 de metri liber: „Vreau să încerc probele de 800 şi 1500 de metri!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 aprilie 2023, 19:47

David Popovici, anunţ după ce a devenit campion naţional la 400 de metri liber: „Vreau să încerc probele de 800 şi 1500 de metri!

David Popovici, prima reacţie după ce a terminat Campionatele Naţionale cu 6 medalii de aur

David Popovici, cu medalia de aur | Profimedia

David Popovici a făcut un anunţ după ce a devenit campion naţional la 400 de metri liber. „Fenomenul” Popovici a anunţat că pe viitor va concura şi în probele de 800 şi 1500 de metri. Popovici a câştigat 4 medalii de aur până în acest moment, la Campionatul Naţional de înot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a câștigat medalia de aur și la proba de 400 metri liber, oprind cronometrul la 3:51.18. Totuşi, Popovici nu a atins baremul de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Paris, înb această probă. Vlad Stancu s-a clasat la peste o secundă în spate.

Popovici a mai câştigat la CN probele de 50 m liber, 100 m spate şi 50 m fluture. El va mai evolua la 100 m liber şi 100 m fluture.

David Popovici, anunţ după ce a devenit campion naţional la 400 de metri liber

„Cel mai lung drum spre aur? Putem spune, numai că vreau ca pe viitor să încerc şi proba de 800 de metri şi cea de 1500 de metri, pentru că eu şi antrenorul meu consider că nu trebuie să opresc şi să mă specializez doar la câteva la câteva probe. Trebuie să fac baremul pentru JO până în martie 2024. Nu e absolut nicio grabă. Facem pași mici și vom ajunge unde trebuie”, a spus David Popovici la TVR.

David Popovici vrea să studieze psihologia şi a făcut anunţ despre viitorul său: „Aici am specialiştii de care am nevoie”

David Popovici vrea să studieze psihologia şi a făcut anunţ despre viitorul său. Popovici a spus că îşi doreşte să studieze psihologia, una dintre pasiunile sale.

Reclamă

Acesta a vorbit şi despre obiectul său personal la Campionatul Naţional de înot, dar şi despre modalitatea de a se califica la Jocurile Olimpice de la Paris.

„Le pun într-o cutie (n.r. medaliile), nu vreau să le văd, nu îmi place să îmi fie reamintit constant, în fiecare zi și în fiecare moment, despre toate reușitele mele, pentru că le știu și cu cât aud mai mult despre ele cu atât își reduc din impact și din importanță în capul meu.

La aceste Naționale obiectivul meu principal este să mă distrez, ca și până acum, dar, pentru că am ocazia să înot alte procedee și alte distanțe, mă distrez dublu. Merg la Naționale de când eram mic, de la 10 ani, de când făceam exclusiv spate, și vreau să îmi susțin colegii, să ne susținem între noi.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. despre calificarea la Jocurile Olimpice) Orice se poate, am proba de 100 de metri liber, unde am cele mai multe șanse. Atât că nu este nicio tragedie, sezonul rămâne deschis până în martie 2024, așa că nu e niciun fel de grabă, dacă e să îl fac, super”, a mai spus David Popovici.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și