Închide meniul
VIDEO

David Popovici, în finala 4×50 de metri liber ştafetă masculină. Campionatele Europene de înot în bazin scurt, live în AntenaPLAY

Dan Roșu Publicat: 5 decembrie 2023, 11:10 / Actualizat: 7 decembrie 2023, 18:35

David Popovici, în finala 4×50 de metri liber ştafetă masculină. Campionatele Europene de înot în bazin scurt, live în AntenaPLAY

David Popovici la Campionatele Europene de înot în bazin scurt

David Popovici, gata să scrie din nou istorie / Profimediaimages

David Popovici, în finala 4×50 de metri liber ştafetă masculină de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt. A înotat în seriile probei de 4×50 de metri liber ştafetă masculină, la care campionul nostru a luat decizia de ultimă oră de a participa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În direct în AntenaPLAY, David Popovici, Patrick Dinu, Mihai Gergely, Constantin Stoica au terminat pe locul secund seria lor. S-au calificat în finală cu al 6-lea timp. Tricolorii vor lupta pentru medalii tot azi, de la 19:04, live în AntenaPLAY.

Intră aici pentru a vedea live proba de 4×50 de metri liber ştafetă masculină!

David Popovici, în finala 4×50 de metri liber ştafetă masculină de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt

Update 11.08: România s-a calificat în finala de la 4×50 de metri liber ştafetă masculină! Patrick Dinu, Mihai Gergely, Constantin Stoica şi David Popovici vor lupta pentru medalie în finala care este programată la ora 19:04 şi va fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

Update 11.05: România, calificată în finală cu al şaselea timp!

Update 10.53: Tricolorii concurează în cea de-a doua serie a calificărilor. Vor fi pe culoarul 4!

Update 10.50: Începe cursa în care la start va fi şi David Popovici!

Echipa României e formată din Patrick Dinu, Mihai Gergely, Constantin Stoica şi David Popovici.

În sesiunea de dimineaţă se anunţă o luptă spectaculoasă şi la 50 m spate masculin. Denis Popescu, Andrei Ungur, Daniel Nicușan şi Andrei Anghel. Vlad Mihalache va concura la 100 m fluture, iar Diana Stiger la 800 m liber.

Programul complet al românilor la sesiunea de luni dimineaţă

  • Ora 9:36 – 400 m mixt feminin – Brigitta Vass;
  • Ora 9:48 – 400 m liber masculin – Vlad Stancu, Nandor Nagy;
  • Ora 10:05 – 50 m liber feminin – Anastasia Bako;
  • Ora 10:16 – 50 m spate masculin – Denis Popescu, Andrei Ungur, Daniel Nicușan, Andrei Anghel;
  • Ora 10:24 – 100 m bras feminin;
  • Ora 10:38 – 100 m fluture masculin – Vlad Mihalache;
  • Ora 10:46 – Ștafetă 4×50 m liber feminin – România;
  • Ora 10:53- Ștafetă 4×50 m liber masculin – România – David Popovici, Alexandru Stoica, Mihai Gergely şi Patrick Dinu
  • Ora 11:04 – 800 m liber feminin – Diana Stiger

Lotul României pentru Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023

Lotul României pentru Campionatul European de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori, de la Otopeni, va fi alcătuit din următorii:

David Popovici, Vlad Stancu, Andrei Anghel, Diana Stigher, Ioana Știrbu, Patrick Dinu, Darius Coman, Robert Badea, Denis Popescu, Aissia Prisecariu, Andrei Ungur, Brigitta Vass, Mihai Gergely, Daniel Nicușan, Vlad Mihalache, Andrei Proca, Nandor Nagy, Maysa Rațiu, Anastasia Bako, Daria Silișteanu, Alexandru Stoica.

Antrenori: Adrian Rădulescu, Iulia Becheru, Andrei Pinticanu, Radu Claudiu, Răzvan Florea, Bogdan Stroe, Mircea Purcaru, Cătălin Ungur.

Antrenor federal: Silviu Anastase.

Campionatul European de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori, de la Otopeni este cea mai importantă competiție de înot a anului din Europa. Evenimentul este organizat de către Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, în colaborare cu European Aquatics, și va avea loc în perioada 5-10 decembrie 2023 în incinta Complexului Sportiv de Natație Otopeni.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:27 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 0-0. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare Vezi toate știrile
Citește și