Închide meniul
VIDEO

David Popovici s-a calificat în finala de la 100 de metri liber, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY şi pe Antena 1

Dan Roșu Publicat: 26 iulie 2023, 14:45 / Actualizat: 26 iulie 2023, 16:43

Reclamă
David Popovici s-a calificat în finala de la 100 de metri liber, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY şi pe Antena 1

David Popovici s-a calificat în finala de la 100 de metri liber, de la Campionatele Mondiale de Înot

David Popovici, în timpul unei probe / Getty Images

David Popovici s-a calificat în finala probei de 100 de metri liber azi, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, în cadrul Campionatelor Mondiale de Înot de la Fukuoka.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici va lua startul în finală de pe culoarul al cincilea. Sportivul român de 18 ani se va lupta pentru medalie cu Nandor Nemeth, Jordan Crooks, Maxime Grousset, Jack Alexy, Matt Richards, Kyle Chalmers şi Pan Zhanle. Cel mai bun timp în semifinale, 47.47, l-a obţinut Matt Richards, campionul de la 200 de metri liber, urmat de Kyle Chalmers, 47.52.

David Popovici s-a calificat în finala de la 100 de metri liber LIVE VIDEO, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Update 14:35: S-a încheiat şi a doua semifinală a probei de 100 de metri liber. David Popovici s-a calificat în finală, cu al cincilea timp! Matt Richards a câştigat a doua semifinală, urmat de Kyle Chalmers. Britanicul a avut timpul de 47,47.

Update 14:30: David Popovici a încheiat prima semifinală cu al doilea timp, după ungarul Nemeth. Românul a înregistrat timpul de 47,66, în timp ce Nemeth a înregistrat 47,62.

Update 14:25: David Popovici se pregăteşte să intre în bazin, pentru semifinalele probei de 100 de metri liber!

Reclamă

În semifinala 1, Popovici va concura pe culoarul al treilea şi îi va avea ca adversari pe Nandor Nemeth (Ungaria), Dylan Carter (Trinidad Tobago), Jack Alexy (SUA), Jordan Crooks (Insulele Cayman), Maxime Grousset (Franța), Sunwoo Hwang (Coreea de Sud) şi Guilherme Santos (Brazilia).

În cea de-a doua semifinală, Chalmers se va duela cu Andrej Barna (Serbia), Alessandro Miressi (Italia), Pan Zhanle (China), Matthew Richards (Marea Britanie), Kyle Chalmers (Australia), Josh Liendo (Canada), Flynn Southham (Australia), Diogo Ribeiro Matos (Portugalia).

În situaţia în care Popovici şi Chalmers se vor califica în finală, atunci va avea loc primul duel între cei doi în proba de 100 de metri liber, în bazin normal. Finala este joi, de la 14:21, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

„Un mare rival îl aşteaptă la 100 de metri: Kyle Chalmers, care vine după două zile de odihnă. Chalmers deţine al doilea cel mai bun timp la 100 de metri, 47,08, la doar două zecimi de recordul lui Popovici.

Dar acesta este David Popovici, un tânăr de 18 ani, cu un palmares cunoscut, ca făcător de minuni în bazin. El a fost cel care a doborât recordul mondial la 100 de metri liber, nu Chalmers, nu Caeleb Dressel sau oricare altul”, au scris şi cei de la swimmingworldmagazine.com.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:00 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-0. Daniel Popa a deschis scorul cu un şut la colţul lung 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 Vezi toate știrile
Citește și