Închide meniul
VIDEO

David Popovici, în finala probei de 200 de metri liber cu cel mai bun timp. Lupta pentru aur e live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Dan Roșu Publicat: 24 iulie 2023, 15:15 / Actualizat: 24 iulie 2023, 18:13

Reclamă
David Popovici, în finala probei de 200 de metri liber cu cel mai bun timp. Lupta pentru aur e live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

David Popovici luptă pentru finala la 200 de metri liber LIVE VIDEO (15:17)

David Popovici, la Campionatul Mondial de la Fukuoka / Profimedia

David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 de metri liber cu cel mai bun timp din semifinale, la Campionatele Mondiale de la Fukuoka, competiție care e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, în perioada 23-30 iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popovici a evoluat pe culoarul 5, în semifinala 2, acolo l-a avut rival pe pe Luke Hobson, cel care a obținut cel mai bun timp din serii (1:45:69), și pe Pan Zhanle, chinezul care a impresionat pe toată lumea în acest sezon. David Popovici s-a calificat cu cel mai bun timp şi va fi pe culoarul 4 în marea finală.

Marea finală a probei de 200 de metri liber e marţi, la ora 14:02, exclusiv în AntenaPLAY.

Video AICI cu semifinala câştigată de David Popovici

David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 de metri liber cu cel mai bun timp din semifinale

Update 15:17: David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 de metri liber cu cel mai bun timp din semifinale: 1.44.70.

Reclamă

Update 15:17: A început a doua semifinală în care va concura şi David Popovici.

Update 15:16: S-a terminat prima semifinală. Hwang a terminat pe primul loc.

Reclamă 4 / 0/3

Update 15:14: A Început prima semifinală în proba de 200 de metri liber.

David Popovici luptă pentru finala la 200 de metri liber LIVE VIDEO

Cealaltă semifinală, programată la 15:11, aduce la start alte patru nume importante, considerate cu șanse mari la medalii, Sunwoo Hwang, Felix Auboeck, Matthew Richards şi Tom Dean. Toate probele de la CM de la Fukuoka pot fi văzute aici: as.ro/fukuoka2023

Finala de la 200 de metri liber, unde mare favorit e considerat David Popovici, e programată marți, de la ora 14:02, exclusiv în AntenaPLAY.

Popovici, al treilea timp în serii, la 200 de metri liber

David Popovici a concurat în ultima serie a probei de 200 de metri liber și, fără să forțeze, a terminat al doilea (1:45:86), după Matthew Richards (1:45:82). El a avut al treilea timp la total, primul fiind Luke Hobson (1:45:69).

În faza seriilor, favoriții nu forțează, astfel că timpul lui David este unul bun, fiind totuși, cum e și normal, departe de cel cu care s-a impus în 2022, la Europenele de la Roma (1:42:97). La Budapesta, timpul cu care a obținut aurul la Mondialul din 2022 a fost de 1:43:21.

”Cred că lumea va încerca să pună presiune pe mine. Ţine de mine dacă o accept sau nu şi ce cred eu despre această presiune. Ce pot controla este presiunea pe care o pun eu pe mine, care va fi la niveluri joase.

Absolut, dorinţa mea este să vină, să fie şi mai bun decât mine sau să se apropie de mine. Şi să ne putem întrece pentru că dacă nu ai competiţie nu te simţi bine atunci când câştigi.

Reclamă

Încercăm să nu ne raportăm prea mult la concurenţi, dar atunci când eram la început îi studiam fiindcă aveam ce învăţa de la ei. Şi acum (n.r.: îi studiază), dar ne concentrăm mai mult pe cursa mea.

Le-am prevăzut, dar tot a fost un pic haotic fiindcă nu am avut până acum de învăţat atât de mult. Dar ne-am descurcat, chiar dacă am mai ratat câteva antrenamente fiindcă am avut nevoie să repet, nu a fost nimic ce nu a putut fi recupera”, a declarat David Popovici, într-un interviu publicat pe contul de YouTube al Federaţiei de Nataţie şi Pentatlon Modern.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și