Închide meniul

David Popovici luptă pentru medalii în AntenaPLAY, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023, de la Otopeni

Antena Sport Publicat: 22 noiembrie 2023, 13:10

David Popovici luptă pentru medalii în AntenaPLAY, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023, de la Otopeni

David Popovici luptă pentru medalii în AntenaPLAY, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023

David Popovici, la finalul unei probe - Profimedia Images

David Popovici luptă pentru medalii în AntenaPLAY. Marele campion român va fi prezent la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023, ce se vor disputa în perioada 5-10 decembrie, la Otopeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Europenele de la Otopeni se desfăşoară în bazin cu o lungime de 25 de metri şi sunt organizate de European Aquatics. În cadrul competiţiei, vor fi 42 de probe. Aceasta este a 22-a ediţie a Campionatelor Europene de înot în bazin scurt.

David Popovici luptă pentru medalii în AntenaPLAY, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023

Pentru David Popovici, acesta este ultimul test important înainte de Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris.

„Îmi doresc să fie cât mai mulți spectatori de-ai noștri, să fie mulți spectatori în tribune, dar dacă sunt români mai mulți, atunci atmosfera o să fie mai frumoasă și le putem arăta celor mai buni înotători din Europa ce tribună frumoasă putem să avem și ce spectacol putem să facem”, a spus David Popovici.

Maxime Grousset, Florent Manaudou, Yahann Ndoye Brouard, Analia Pigree, Tom Dean, Duncan Scott, Matt Richard, Lauren Cox sau Leah Scholsshan sunt numele mari ale înotului european care se vor afla la Otopeni, în perioada 5-10 decembrie.

„Mai mulţi înotători importanţi din Europa şi-au trecut numele pe lista participanţilor la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023. Aceştia vor lupta pentru supremaţie timp de şase zile”, se arată pe site-ul oficial al European Aquatics.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și