Închide meniul

David Popovici, reacţie emoţionantă după ce România a câştigat medalia de aur la Campionatele Europene de Juniori de la Otopeni: „Mă bucur că pot să reprezint o echipă atât de frumoasă!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 iulie 2022, 19:13

David Popovici, reacţie emoţionantă după ce România a câştigat medalia de aur la Campionatele Europene de Juniori de la Otopeni: „Mă bucur că pot să reprezint o echipă atât de frumoasă!

David Popovici, reacţie emoţionantă după ce i-a adus României prima medalie la Campionatele Europene de Juniori de la Otopeni

David Popovici, aur la Campionatele Europene de Juniori / Antena Sport

David Popovici a avut o reacţie emoţionantă după ce i-a adus României prima medalie la Campionatele Europene de Juniori de la Otopeni. Dublul campion mondial continuă să scrie istorie. A câştigat aurul alături de Vlad-Ştefan Stancu, Ştefan Cozma, Patrick-Sebastian Dinu în proba de 4×100 metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popovici a ţinut să-şi felicite coechipierii şi asigură că România are o echipă de juniori de excepţie. Puştiul minune al nataţiei româneşti e convins că strategia aleasă de antrenori a contribuit decisiv la această reuşită.

David Popovici, reacţie emoţionantă după medalia de aur de la 4×100 metri

A fost o strategie foarte bună. Mă bucur că împreună am avut putere să ne sincronizăm şi să ne coordonăm atât de bine. E un câştig muncit împreună. Am muncit la fel de mult, suntem la fel de buni şi facem o echipă super super bună.

Eu mă simt foarte bine, mă bucur că pot să reprezint o echipă atât de frumoasă şi puternică„, a precizat David Popovici.

Popovici le-a mulţumit şi suporterilor naţionalei, care au făcut o atmosferă impresionantă la bazinul de la Otopeni.

Reclamă

E mult mai bine decât mă aşteptam. E altceva. Pe mine personal m-a energizat extrem de tare şi mi-a dat un foarte foarte mare boost de încredere„, a mai spus înotătorul de 17 ani.

David Popovici i-a adus României medalia de aur la proba de ştafetă 4×100 metri

David Popovici i-a adus României medalia de aur la proba de ştafetă 4×100 metri. Naţionala noastră a încheiat pe primul loc la Campionatele Europene de Juniori de la Otopeni.

Echipa masculină a României (David Popovici, Vlad-Ştefan Stancu, Ştefan Cozma, Patrick-Sebastian Dinu) a cucerit medalia de aur la Campionatul European de nataţie juniori de la Otopeni, în proba de ştafetă 4×100 m liber.

Reclamă 4 / 0/3

David Popovici a înotat în primul tur şi a scos cel mai bun timp al probei, 47 de secunde şi 54 de sutimi. Au urmat alte două schimburi cu Vlad-Ştefan Stancu şi Ştefan Cozma, în care România a întors a doua, după echipa Marii Britanii, iar în ultimul schimb a înotat Patrick-Sebastian Dinu, care a reuşit să readucă echipa tricoloră pe poziţia întâi. România s-a clasat pe primul loc, cu timpul de 3 minute, 18 secunde şi 93 de sutimi, pe poziţia a doua a venit Marea Britanie (timp 3:19.01), iar pe locul al treilea s-a clasat Italia (cu 3:19.42).

Delegaţia României a câştigat astfel prima ei medalie la această ediţe a Campionatului European de nataţie pentru juniori. În finala probei feminine de ştafetă 4×100 m liber, echipa României (Bianca Costea, Irina-Ana Preda, Anastasia Bako, Rebecca-Aimee Diaconescu) s-a clasat pe locul 5, cu timpul de 3 minute, 48 de secunde şi 37 de sutimi.

Competiţia feminină a fost câştigată de Italia (3:42.98), urmată de Franţa (3:43.49) şi Germania (3:45.63), potrivit news.ro.

David Popovici, în finala probei de 200 m liber

David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 m liber la Campionatul European de juniori, competiţie ce se desfăşoară la Otopeni.

Popovici se va lupta pentru medalia de aur în proba de 200 de metri liber. Puştiul minune al nataţiei româneşti s-a calificat fără emoţii în finală! A făcut spectacol în cea de-a doua semifinală şi a încheiat cu timpul 1:47.93. Pe locul secund s-a clasat maghiarul Daniel Meszaros (cu timpul 1:49.82), urmat de un alt reprezentant al Ungariei, Attila Kovacs (1:50.27).

Cel mai bun timp i-a aparţinut însă italianului Lorenzo Galossi, cel care a terminat prima semifinală cu timpul de 1:47.73. Finala probei de 200 m liber masculin este programată miercuri, de la ora 17:07.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și