Închide meniul

David Popovici, refuzat în România de cei mai buni antrenori: „Nu e ceea ce căutăm noi!”

Dan Roșu Publicat: 10 iulie 2023, 9:30

Reclamă
David Popovici, refuzat în România de cei mai buni antrenori: „Nu e ceea ce căutăm noi!

David Popovici, refuzat în România, de cei mai buni antrenori

David Popovici, la o festivitate de premiere / Profimedia Images

David Popovici a fost refuzat în România, în vremea junioratului. Au existat antrenori care au considerat că sportivul ajuns la 18 ani nu este disciplinat şi nu corespunde cerinţelor unui club de înot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tatăl lui David Popovici a dezvăluit că cei consideraţi cei mai buni antrenori au ajuns la concluzia că David „nu este ceea ce caută ei”. Şi aşa, campionul nostru a ajuns pe mâna lui Adrian Rădulescu.

Între timp, a devenit dublu campion mondial şi european la 100 şi 200 metri liber. El este favoritul celor două probe şi la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka, ce se vor desfăşura în perioada 23-30 iulie, exclusiv în AntenaPLAY.

David Popovici, refuzat în România de cei mai buni antrenori

„David nu este un produs al unui program național de înaltă performanță. Avea 10 ani când l-am dus la Aquateam, clubul care a câștigat cele mai multe competiții din București. Două săptămâni mai târziu, ne-am dus să vorbim cu antrenorul: `Totul e în regulă?`. `Nu prea`, ne-a spus el.

`David nu este atent, face glume tot timpul, tot pune întrebări și sare peste exerciții. Ne pare rău, dar nu este ceea ce căutăm noi`. El era cel mai indisciplinat din grup.

Reclamă

L-au coborât la un nivel inferior. L-am dat pe mâna unui antrenor foarte tânăr, pentru că cei mai buni antrenori l-au respins”, a spus Mihai Popovici, tatăl lui David, citat de El Pais.

David Popovici i-a convins pe americani, înainte de Campionatele Mondiale

Jurnaliştii de la swimmingworldmagazine.com susţin că Popovici este favoritul clar al cursei de 200 de metri liber şi cel care „sperie pe toată lumea”. David este deţinătorul medaliilor de aur la 100 şi 200 de metri liber la Campionatele Mondiale de anul trecut, de la Budapesta.

Chiar dacă are doar al şaptelea timp al sezonului la 200 de metri liber, David Popovici e văzut fără rival la această probă, unde americanii susţin că vom avea podiumul de anul trecut, cu argint pentru Hwang Sunwoo şi bronz pentru Tom Dean.

Reclamă 4 / 0/3

„David Popovici este favoritul principal la aurul la 200 de metri liber. Anul trecut, el a câştigat titlul mondial la mai mult de o secundă distanţă. Popovici sperie pe toată lumea, dar Richards, Hobson şi Smith înoată sub 1:45 şi pot spera la o medalie”, au scris americanii.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 22:02 VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campionii Portugaliei au primit trofeul şi medaliile de campioni! Spectacol total la Lisabona 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoGeorge Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa Vezi toate știrile
Citește și