Închide meniul
Video

David Popovici, pe locul 4 în proba de 100 m liber de la Campionatele Mondiale în bazin scurt! Finala a fost în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 decembrie 2022, 10:35

Reclamă

David Popovici va participa la Settecolli Trophy, ce va avea loc la Roma, la finalul acestei săptămâni

Profimedia

David Popovici a dat totul pentru aurul mondial la 100 de metri liber, la Campionatele Mondiale în bazin scurt! Fenomenul natației a preferat să nu forțeze în calificările de la 400 de metri și să fie în formă maximă în proba sa favorită. Din păcate s-a clasat pe locul 4 şi a ratat medaliile. Finala a fost în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a sacrificat proba de 400 de metri liber pentru a lupta pentru aurul mondial în proba regină a natației. Deși ar fi putut să se retragă, David Popovici a avut o atitudine de mare campion și a înotat în seriile de la 400 de metri liber. Popovici nu a forțat și a terminat seria din care a făcut parte pe locul 7.

David Popovici, totul pentru aurul mondial la 100 de metri liber

Update 10.49: Australian Kyle Chalmers a câştigat medalia de aur, cu timpul de 45.16. A stabilit un nou record al competiţiei. Francezul Maxime Grousset a cucerit medalia de argint (45.41), iar italianul Alessandro Miress (45.57) a urcat pe a treia treaptă a podiumului.

Update 10.48: David Popovici a încheiat cu timpul de 45.64 şi a stabilit un nou record mondial la juniori!

Reclamă
Reclamă 4

Update 10.47: David Popovici a ratat medaliile! S-a clasat pe locul 4.

Update 10.45: S-a dat startul!

Update 10.44: David Popovici a intrat în sală. În câteva secunde va concura pentru medalia de aur!

Reclamă

Update 10.42: Începe finala de la 100 m liber!

Update 10.35: Se apropie momentul în care David Popovici îşi va face apariţia în sală.

David Popovici a ratat calificarea în finala de la 400 de metri liber, însă se știe că aceasta nu este cursa sa preferată. Popovici a dovedit, în acest an, că este imbatabil în probele de 100 și 200 de metri liber. Marea finală de la 100 metri liber va fi de la 10.42, în direct și în exclusivitate pe AntenaPLAY.

David Popovici, un nou record în 2022! Performanţă spectaculoasă la Campionatele Mondiale în bazin scurt

David Popovici a stabilit un nou record în 2022. Campionul nostru a înotat în 45.91 secunde în semifinalele probei de 100 m liber, de la Campionatele Mondiale în bazin scurt.

Pe lângă calificarea în finala competiţiei, David Popovici a bătut recordul mondial la juniori în proba de 100 m liber. El a obţinut al cincilea timp printre cei ajunşi în ultimul act.

David Popovici va lupta pentru medalii joi, de la ora 10:42, în direct şi în exclusivitate pe AntenaPLAY. În seria lui, Popovici a terminat pe 2, fiind depăşit de Maxime Grouset (45.58).

David Popovici continuă să scrie istorie și la Melbourne, acolo unde a ajuns din postura celui mai bun înotător al lumii, în 2022. El va concura în exclusivitate pe AntenaPLAY, în perioada 13-18 decembrie, după ce a câștigat de-a lungul anului 11 medalii de aur, la competițiile europene și mondiale.

David Popovici, înotătorul anului 2022

David poate atinge perfecțiunea în 2022 la probele de 100 m și 200 m liber, acolo unde a câștigat toate medaliile puse în joc la competițiile mondiale și europene de juniori și seniori, pe tot parcursul anului.

Semifinalele și finalele celor mai tari probe de la Campionatele Mondialele de înot în bazin scurt vor avea loc în perioada 13-18 decembrie, începând cu ora 10:30 (ora României) și vor fi transmise în exclusivitate pe AntenaPLAY. Seriile se vor desfășura de la ora 02:00, de asemenea doar pe AntenaPLAY.

”Vreau şi să văd Australia, vreau să concurez în Australia şi să reintru într-o forma de competiţie. Ar fi greu de gestionat un Campionat Mondial la finalul anului, dacă ar fi fost o competiţie de obiectiv mare, pentru că, deşi este un concurs important pentru mulţi, eu încă trebuie să câştig experienţă. Eu acum învăţ, mai am foarte multe de învăţat de la adversarii mei mai buni decât mine în bazin de 25 metri, aşa că pentru mine acest Mondial este ca o călătorie în care învăţ”, a spus supercampionul nostru, la plecarea spre Australia.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și