Închide meniul

David Popovici vs Kyle Chalmers, pe lista cu cele 5 momente de neratat de la Campionatele Mondiale de Înot

Dan Roșu Publicat: 21 iulie 2023, 10:42

Reclamă
David Popovici vs Kyle Chalmers, pe lista cu cele 5 momente de neratat de la Campionatele Mondiale de Înot

David Popovici vs Kyle Chalmers, pe lista cu cele 5 momente de neratat de la Campionatele Mondiale de Înot

David Popovici şi Kyle Chalmers / Colaj Getty Images

David Popovici vs Kyle Chalmers este duelul de la proba de 100 de metri liber care se află pe lista celor 5 momente de neratat de la Campionatele Mondiale de Înot. Competiţia se desfăşoară în perioada 23-30 iulie şi este transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi nu s-au duelat până acum în proba de 100 de metri liber, australianul fiind practic singurul adversar de la Fukuoka pe care campionul nostru nu l-a învins până acum. De aceea, duelul dintre campionul mondial şi european şi cel olimpic (2016) este unul dintre punctele de atracţie din Japonia.

David Popovici vs Kyle Chalmers, pe lista cu cele 5 momente de neratat de la Campionatele Mondiale de Înot

Pe lista celor 5 momente considerate cele mai importante de către americanii de la SwimSwam se mai află lupta dintre Ariarne Titmus și Katie Ledecky, tentativa lui Leon Marchand de a bate recordul lui Michael Phelps la 400 de metri mixt individual, parcursul lui Summer McIntosh şi duelul dintre Regan Smith și Kaylee McKeown.

Revenind la David Popovici şi Kyle Chalmers, românul este considerat favoritul probei de 100 de metri. Asta chiar dacă are doar al treilea timp al sezonului 2022-2023. Pan Zhanle a stabilit cel mai bun timp al ultimului an la campionatele naţionale ale Chinei. El a înotat suta de metri liber în 47.22 secunde, la începutul lunii mai.

Chiar Chalmers este deţinătorul celui de-al doilea timp al stagiunii (47.44). Cea mai bună performanţă a lui David este de 47.61 secunde. Să nu uităm că el este deţinătorul recordului mondial (46.86).

Reclamă

Maxim Grousset (47.62), Ryan Held (47,63), Matthew Richards (47,72), Jack Alexy (47,75), Flynn Southam (47,77), Sunwoo Hwang (47,78) şi Guilherme Caribe Santos (47,82) sunt ceilalţi înotători cu rezultate notabile în ultimul an.

Caeleb Dressel nu s-a calificat la Campionatele Mondiale de Înot

David Popovici ar fi putut întâlni la Fukuoka un alt nume uriaş al înotului, pe Caeleb Dressel, de şapte ori medaliat cu aur la Jocurile Olimpice. Americanul a ratat însă prezenţa la Mondiale, după problemele pe care le-a avut în ultimul an.

Problemele lui Dressel nu au fost complet neaşteptate, deoarece sportivul de 26 de ani nu a mai participat la o competiţie majoră de când s-a retras brusc de la Campionatele Mondiale de la Budapesta, vara trecută, invocând o problemă de sănătate nespecificată.

Reclamă 4 / 0/3

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:46 Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce „l-a distrus pe Gică Hagi 22:29 Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare 22:10 Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare 22:09 Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor 22:05 Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi 21:37 Faza serii, după ce Universitatea Craiova l-a omagiat pe Ion Oblemenco. Ce s-a întâmplat cu un tricou cu chipul legendei 21:24 NEWS ALERTDan Şucu a bătut palma cu noul antrenor al Rapidului! Când va fi făcut anunţul oficial. Lovitură de proporţii dată de giuleşteni 21:20 LIVE VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia şi Germania – Suedia se joacă ACUM 20:17 Veste uriaşă pentru Simona Halep! Anunţul primit cu două luni înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris 19:57 PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO (miercuri, 20:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia Vezi toate știrile
Citește și