Închide meniul

Dumitru Dragomir l-a elogiat pe David Popovici: „Va fi şi mai mare, o să vedeţi. Îl iubesc ca pe nepoţii mei”

Bogdan Stănescu Publicat: 31 iulie 2023, 17:50

Reclamă
Dumitru Dragomir l-a elogiat pe David Popovici: „Va fi şi mai mare, o să vedeţi. Îl iubesc ca pe nepoţii mei

Dumitru Dragomir l-a elogiat pe David Popovici

David Popovici, la Fukuoka/ Profimedia Images

Dumitru Dragomir l-a elogiat pe David Popovici. Fostul şef LPF a mărturisit că nu îi înţelege pe cei care îl critică pe înotătorul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a încheiat pe locul 4 proba de 200 de metri liber şi pe locul 6 proba de 100 metri liber. Campionatele Mondiale de Înot au fost LIVE exclusiv în AntenaPLAY, în perioada 23-30 iulie.

Dumitru Dragomir l-a elogiat pe David Popovici

Bravo, băi, copile! Felicitări! E mare, dar va fi și mai mare! Îi prevăd o carieră extraordinară, nu numai ca sportiv! O să vedeți. A fost cel mai mare sportiv al lumii.

Domne, e afectat! Să știți că nu e ușor! E ca la box. Îi dai unuia 300 de pumni în meclă și îți dă una în barbă de ai căzut și ai pierdut! Așa și el acum: și-a luat un pumn în barbă puternic! Cu bune și rele, are și el gândurile lui…”, a spus Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Domne, este eroul nostru, despre care ar trebui să vorbim numai la superlativ! Văd că unii îl critică. Băi, frate, asta în sport se întâmplă! Ai suișuri și coborâșuri. Și Nadia și Ilie Năstase, toți au fost înfrânți. Este normal. Ăsta e omul, dacă nu, e mașină! E roboțel.

Reclamă

E de felicitat și copilul ăsta eu îl iubesc ca pe nepoții mei! Să avem grijă de el, pentru că el iar vine la performanțele astea! E și bine educat. E imposibil să nu-l iubești dacă vezi că n-are un tupeu din ăsta debordant, care depășește linia roșie”, a mai spus Dumitru Dragomir despre David Popovici.

David Popovici, la revenirea în ţară: „Mă simt mai puternic ca niciodată. Îmi doresc să fiu din nou cel mai rapid din lume”

David Popovici a vorbit la revenirea în ţară de la Campionatele Mondiale de Înot din Japonia, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY. Popovici nu a mai repetat performanţele uluitoare din 2022.

El a terminat pe locul 4 proba de 200 de metri liber şi pe locul 6 proba de 100 de metri liber. Chiar şi aşa, sportivul de 18 ani anunţă că se simte „mai puternic ca niciodată”.

Reclamă 4 / 0/3

E cea mai bună ocazie să le transmit copiilor care mă urmăresc că nu există magie. Există antrenament. E complet uman să nu-ţi iasă întotdeauna. Prefer să fiu un sportiv complet, care ştie să gestioneze suişurile şi coborâşurile. Prefer asta decât să fiu un robot care ştie numai să câştige.

A fost cel mai intens an din viața mea, de la recordul mondial, până la BAC, până la Fukuoka. A fost un an haotic, bizar, dar am izbutit. Cred că acum e o oportunitate foarte bună pentru mine să înțeleg curajul și asumarea. Ține numai de mine cum reacționez când întâmpin obstacole în drumul meu. Doar asta pot controla. E un proces, iar eu sunt aici să învăț.

Vreau ceea ce s-a întâmplat să mă motiveze şi să mă facă să mă autodepăşesc. Iubesc ceea ce fac, ăsta e sportul. Nu am cum să câştig întotdeauna. Îmi pare rău dacă vă aşteptaţi la altceva. Aş vrea să închei cu un citat din Earl Nightingale, voi încerca să-l traduc în română: nu renunţa niciodată la visul tău, doar pentru că-ţi va lua timp să-l atingi. Timpul trece oricum. Duminică frumoasă!

Mă simt mai puternic ca niciodată, trebuie să îmi iau vacanţă, trebuie să am grijă de corpul meu. De-abia aştept să revin la antrenamente. De-abia aştept să revin pe cea mai înaltă treaptă a podiumului şi îmi doresc să fiu din nou cel mai rapid înotător din lume. Mă simt mai puternic ca niciodată şi va mulţumesc pentru toată susţinerea”, a spus David Popovici, la revenirea în ţară.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și