Închide meniul

„Eu nu am avut concediu niciodată” Elisabeta Lipă, discurs clar după apelul făcut de David Popovici: „Are două bazine olimpice!”

Viviana Moraru Publicat: 2 august 2024, 15:47

Reclamă
„Eu nu am avut concediu niciodată Elisabeta Lipă, discurs clar după apelul făcut de David Popovici: „Are două bazine olimpice!

Elisabeta Lipă, discurs categoric după apelul făcut de David Popovici

Elisabeta Lipă şi David Popovici/ Colaj Profimedia

Elisabeta Lipă a avut un discurs categoric, după apelul făcut de David Popovici. Aceasta a transmis că după încheierea Jocurilor Olimpice, va face totul pentru ca investiţiile în infrastructura sportivă să crească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici s-a plâns de condiţiile de antrenament din Bucureşti, şi în special de la bazinul de la Lia Manoliu.

Elisabeta Lipă, discurs categoric după apelul făcut de David Popovici

Elisabeta Lipă a subliniat faptul că David Popovici se poate antrena la două bazine olimpice, cel de la Dinamo şi cel de la Otopeni. Însă, aceasta a transmis că sportivul de 19 ani îl preferă pe cel de la Lia Manoliu, care s-a degradat în ultimii ani.

Şefa sportului românesc a transmis că va analiza ceea ce s-a întâmplat cu bazinul de la Lia Manoliu şi la ce stadiu s-au oprit lucrările, pentru a-l face fericit pe David Popovici.

„(n.r. Le deschideți urechile și ochii politicienilor pentru ce a spus David Popovici?) Ce rugăminte am eu. Nu e nici timpul și nici momentul acum să facem analize a ce se cere. Da, sportul românesc are nevoie de multe. De infrastructură, de copii care să practice o formă de mișcare. Avem nevoie de sport în școală, de infrastructură școlară. De infrastructură pentru pregătirea loturilor olimpice.

Reclamă
Reclamă 4

Să nu uităm că David e legat de acest bazin. El de la patru ani… Prima oară a văzut bazinul de la Lia Manoliu. Crescând acolo el a văzut cum s-a degradat ușor, ușor. Nu știu să vă spun ce s-a întâmplat cu acest bazin.

Dar ce pot eu să vă promit e următorul lucru. Când mă întorc în țară, voi face o analiză. Unde s-au blocat lucrurile și într-un ciclu olimpic să-l fac pe David fericit. Ca el să se poată antrena, nu știu dacă acolo, pentru că are la Dinamo un bazin olimpic, are la Otopeni bazin olimpic. El își dorește acolo pentru că acolo se simte bine, acolo e casa lui. Eu dacă reușesc să demarez lucrările voi fi foarte fericită. Eu nu stau! Eu nu am avut concediu niciodată!”, a declarat Elisabeta Lipă.

Replică pentru David Popovici, după ce s-a plâns de condiţiile din România

David Popovici a primit o replică dură, după ce s-a plâns de condiţiile din România. Ionuţ Popa, preşedintele de la CS Dinamo, club de care aparţine campionul olimpic de 19 ani, a dezvăluit în ce condiţii se antrenează, de fapt, sportivul român.

Reclamă

„David nu a făcut o declarație referitoare la el. David are absolut tot ce îi trebuie. David este un tip perfecționist. Nu cred că a făcut referire la Dinamo, ci la sistemul românesc. Se antrenează la Dinamo, dar în funcție de specificul bazinului unde va concura sau de competiție, locul de antrenament se schimbă: Izvorani, Dinamo, Lia Manoliu. Pentru Popovici, bazinul de la Dinamo este de ajuns.

La această Olimpiadă, trebuie să reușim să scoatem maxim din acest băiat, David Popovici. Trebuie să fie locomotiva unor campanii, pe zona sport, a viciilor, a educației. Cred că ne-am atins targetul și vom reuși să cuantificăm aceste performanțe. Trebuie să creăm proiecte de țară pe toate palierele, avem un băiat deștept, ni l-a dat Dumnezeu„, a declarat Ionuţ Popa, conform digisport.ro.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:13

Ebru Bolat, pe locul 30 după 3 curse de yachting, clasa dinghy, la Jocurile Olimpice!

19:06

FotoLiderul mondial Iga Swiatek, în lacrimi după ce a cucerit medalia de bronz la JO! E prima medalie olimpică poloneză la tenis!

18:58

LIVE SCOREOțelul Galați – Hermannstadt 0-0. Dorinel Munteanu atacă primul loc din Liga 1

18:54

„Te-a sunat vreun politician?” Răspunsul lui David Popovici, pe aeroport, după ce a făcut apel pentru investiţii în sport!

18:14

„Nu am acceptat nimic!” Mircea Lucescu a spus totul despre negocierile cu FRF, pentru preluarea echipei naționale!

18:07

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 august

1 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 2 AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache! 3 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Bărbosu şi Ghigoarţă s-au clasat pe locurile 17 şi 22 4 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 5 Ion Ţiriac l-a caracterizat cu un singur cuvânt pe David Popovici, după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber 6 Rijeka – Corvinul Hunedoara 1-0. Hunedorenii au fost eliminaţi dramatic din Europa League. Sergiu Buş a ratat un penalty!
Citește și