Închide meniul
Foto

Figura lui David Popovici a apărut pe un bloc întreg! Reacția înotătorului român

Alex Ioniță Publicat: 16 noiembrie 2023, 16:28

Reclamă
Figura lui David Popovici a apărut pe un bloc întreg! Reacția înotătorului român

Figura lui David Popovici a apărut pe un bloc întreg

Chipul lui David Popovici, pe un bloc din capitală / Facebook David Popovici

Figura lui David Popovici a apărut pe un bloc întreg! Un grup de artiști i-au făcut un cadou de excepție sportivului, care a oferit o reacție de senzație, la aflarea acestei vești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai exact, chipul lui David Popovici a fost pictat pe o clădire de locuințe din capitală. Totodată, pe lângă chipul acestuia, artiștii au afișat și mesajul: „Scrie-ți povestea prin sport!”

Figura lui David Popovici a apărut pe un bloc întreg! Povestea din spatele picturii

Pictura respectivă, care are o dimensiune de 300 de metri pătrați și este regăsită pe o clădire de 9 etaje, reprezintă o lucrare pentru un festival de artă stradală. Un reprezentant al unei asociații care a făcut posibilă realizarea acestei picturi impresionante (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO) a vorbit despre povestea și munca din spatele lucrării.

„Locatarii au fost de acord cu ideea noastră, astfel că această imagine cu un mare sportiv pe o arteră extrem de circulată a apărut destul de repede.

Este un mural pictat la care s-au folosit zeci de litri de vopsea lavabilă și în jur de 200 de spray-uri, am avut ceva probleme că a plouat motiv pentru care s-a ajuns să se muncească aproximativ 10 zile.

Reclamă

Noi pictăm așa ceva de mai bine de 5 ani, am ajuns deja la peste 20.000 metri pătrați în acest interval. Vrem să iasă totul bine, folosim materiale de calitate, sperând să schimbăm fața Capitalei”, a spus Liviu Zorilă, potrivit prosport.ro.

Totodată, după ce a văzut imaginile cu chipul său pictat pe respectivul bloc, și David Popovici a oferit o reacție de senzație, prin intermediul rețelelor de socializare.

„Iubesc România pentru că este o țară a creativității, o țară a oamenilor liberi care vor să o facă și mai bună.
România crește prin excelență, prin sport, prin artă, inclusiv artă urbană

Reclamă 4 / 0/3

Artiști: Sweet Damage Crew
Prin Outline Streetart Festival & Asociatia EDIT”, a scris David Popovici, pe contul său de Facebook.

David Popovici se gândeşte deja la Jocurile Olimpice: „De-abia aştept”

După ce a luat aurul la 100 şi 200 de metri liber, la campionatele naționale de la Otopeni, Popovici a anunţat că se gândeşte deja la Jocurile Olimpice! De asemenea, sportivul a câștigat medalia de aur și la proba de 50 m liber.

„(n.r.: Cât de important e să fii selectiv cu competiţiile la care participi înainte de Europene) Păi am participat la destul de multe. E deja a treia până la Campionatele Europene. E important să văd, împreună cu echipa mea, în ce stagiu al pregătirii suntem şi în competiţii.

(n.r.: Cum e să te vezi printre copii?) E o parte foarte frumoasă. Nu o consider deloc obositoare. Chiar dacă sunt mulţi copii mi se pare frumos să le acord atenţie fiecăruia, să fac poze cu ei, să le dau autografe. Şi eu am fost exact ca şi ei când eram mai mic.

(n.r: despre o competiţie pre-olimpică la Paris) Consider că nu am nevoie decât de un bazin bun de 50 de metri când e vorba de competiţii pre-Olimpiadă, fix înainte. Nu cred că luăm în considerare o competiţie fix în bazinul ăla, fix în Paris. Sunt multe alte bazine pe acelaşi fus orar.

(n.r.: Numeri zilele până la Paris?) De-abia aştept să ajung acolo. E cel mai important obiectiv al meu, fără presiune. Nu vreau presiune, se va pune, ţine de mine să o blochez şi câtă va ajunge la mine. Până la urmă nu contează deloc presiunea pusă de ceilalţi dacă o ignor”, a declarat David Popovici după ce a luat aurul în proba de 200 de metri liber.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și