Închide meniul

Gestul uriaş făcut de David Popovici în faţa lui Matthew Richards, după ce britanicul a devenit campion european

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 decembrie 2023, 18:42

Reclamă
Gestul uriaş făcut de David Popovici în faţa lui Matthew Richards, după ce britanicul a devenit campion european

Gestul uriaş făcut de David Popovici în faţa lui Matthew Richards, după ce britanicul a devenit campion european

Profimedia

Gestul uriaş făcut de David Popovici în faţa lui Matthew Richards, după ce britanicul a devenit campiona european în proba de 200 de metri liber. În finala care a fost în direct în AntenaPLAY şi pe AntenaStars, David Popovici a ratat la limită o medalie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a început tare finala la 200 de metri liber, dar a şlăbit ritmul spre finalul cursei. Din păcate, Popovici a fost depăşit de Richards, James Guy şi Danas Rapsis.

Gestul uriaş făcut de David Popovici în faţa lui Matthew Richards, după ce britanicul a devenit campion european

David Popovici a încheiat finala de la 200 de metri liber cu timpul de 1,41,52 de secunde şi s-a clasat pe locul 4. La finalul cursei, David Popovici a făcut un gest de mare campion şi l-a felicitat pe britanic.

Cursa lui David Popovici, în finala la 200m liber la Campionatele Europene de la Otopeni! Românul a încheiat pe locul 4

Iată cursa lui David Popovici, în finala la 200m liber la Campioantele Europene de la Otopeni. Înotătorul român a încheiat finala pe locul 4, finală câştigată de britanicul Matt Richards. Cursa a fost LIVE în AntenaPLAY şi pe AntenaStars.

Pe locul al doilea s-a clasat James Guy, din Marea Britanie, în timp ce medalia de bronz i-a revenit lui Danas Rapsys din Lituania.

Reclamă
David Popovici nu a reuşit să obţină o medalie în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni. Românul s-a clasat pe locul 4 (1:41.52). Medalia de aur i-a revenit britanicului Matt Richards (1:41.01), în timp ce pe locul al doilea s-a clasat conaţionalul său, care a încheiat cursa la doar 11 sutimi în spatele său (1:41.12). Medalia de bronz a fost câştigată de lituanianul Danas Rapsys (1:41.52).

David Popovici luptă pentru finala la 100m liber, la Campionatele Europene

David Popovici are o sesiune de seară încărcată la Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni. După finala de la 200 de metri liber, înotătorul român va reveni în bazin, pentru a lupta pentru finala probei de 100 de metri liber.

Popovici s-a calificat în semifinale cu al doilea timp (46.70), cel mai bun timp fiind al italianului Alessandro Miressi (46.49). În semifinale s-a calificat şi românul Patrick Sebastian Dinu (47.36), cu al 11-lea timp. Dinu va înota în aceeaşi semifinală cu Popovici, de la 19:39. În prima semifinală, David Popovici se va întrece şi cu Matthew Richards, unul dintre rivalii săi. Britanicul a avut al treilea cel mai rapid timp în serii, la egalitate cu conaţionalul Jacob Whittle (46.85).

În prima semifinală, David Popovici şi Patrick-Sebastian Dinu vor concura cu Elias Persson (Suedia), Shane Ryan (Irlanda), Matthew Richards (Marea Britanie), Leonardo Deplano (Italia), Matej Dusa (Slovacia) şi Max McCusker (Irlanda).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei Vezi toate știrile
Citește și