Închide meniul

Kensey McMahon a fost suspendată 4 ani pentru dopaj

Dan Roșu Publicat: 5 iunie 2024, 11:38 / Actualizat: 18 iulie 2024, 18:19

Reclamă
Kensey McMahon a fost suspendată 4 ani pentru dopaj

Kensey McMahon a fost suspendată 4 ani pentru dopaj

Kensey McMahon a fost suspendată 4 ani pentru dopaj - Profimedia Images

Kensey McMahon a fost suspendată 4 ani pentru dopaj! Înotătoarea americană, medaliată mondială în bazin scurt, a fost suspendată patru ani pentru dopaj, a anunţat Agenţia antidoping americană (USADA).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

McMahon, în vârstă de 24 de ani, medaliată cu bronz la 1.500 m cu ocazia Campionatelor Mondiale în bazin scurt din 2022, desfăşurate la Melbourne (Australia), a fost controlată pozitiv la vadadustat, substanţă a cărei moleculă este clasificată de antidoping la categoria hormonilor peptidici, precum EPO.

Kensey McMahon a fost suspendată 4 ani pentru dopaj

Americanca a fost testată pe 1 iulie 2023, în timpul Campionatelor Statelor Unite, unde a ocupat locul 3 în proba de 1.500 m liber, iar suspendarea sa de patru ani este calculată începând cu data de 7 iulie 2023.

Principalii înotători americani sunt aşteptaţi în perioada 15-23 iunie la Indianapolis pentru selecţiile olimpice („trials”) înaintea Jocurilor de la Paris (26 iulie-11 august).

Campionatele Europene de Înot, ce se vor desfăşura în perioada 17-23 iunie, la Belgrad, vor fi exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:00

„Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League

10:50

Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024. Adina Diaconu – Yee Lok Lam (13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)

10:27

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și