Închide meniul

Kyle Chalmers a vorbit despre rivalitatea cu David Popovici: „Voi discuta cu David”

Dan Roșu Publicat: 15 decembrie 2022, 15:35

Reclamă
Kyle Chalmers a vorbit despre rivalitatea cu David Popovici: „Voi discuta cu David

Kyle Chalmers a vorbit despre rivalitatea cu David Popovici

Kyle Chalmers a vorbit despre rivalitatea cu David Popovici / Profimedia Images

Kyle Chalmers a vorbit despre rivalitatea cu David Popovici. Australianul e numărul unu în proba de 100 m liber în bazin scurt, iar românul este cel mai bun înotător al anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu cred că este o rivalitate doar între David Popovici și mine. Mai sunt 80 de tipi care au concurat în acea cursă și fiecare dintre ei merită același respect pe care David și cu mine îl primim.

Kyle Chalmers a vorbit despre rivalitatea cu David Popovici

David și cu mine vom avea niște bătălii grozave de-a lungul anilor viitori, dar știu că mai sunt 10-15 sportivi care ar putea face ceva uimitor când ajungem la Paris. Voi discuta cu David când voi avea ocazia despre cursele pe care le vom avea în față”, a spus Chalmers, citat de Swimmingworldmagazine.com.

În finala de 100 m în bazin scurt din Australia, Popovici a bătut recordul mondial de juniori, iar Chalmers, câştigătorul medaliei de aur, a stabilit un nou record al competiţiei.

Popovici, pentru care bazinul scurt e o experienţă nouă, a obţinut timpul de 45.64 secunde, doborând astfel recordul pe care tot el îl stabilise în semifinalele de ieri, 45.91.

Reclamă

David Popovici a stabilit un nou record mondial de juniori

Popovici a terminat cursa de 100 m liber pe locul 4, la aproape 50 de sutimi de Kyle Chalmers, cel mai bun înotător din istoria probei, atunci când vine vorba de bazin scurt.

De altfel, reprezentantul australienilor a stabilit şi un record al competiţiei, cu 45.16. El deţine şi recordul mondial al probei, cu 44.84 secunde.

După ce a ratat semifinalele la 400 de metri liber, David Popovici mai are de participat doar la proba de 200 m liber. Seriile sunt programate duminicădimineaţa, de la ora 2.23, iar finala va avea loc tot duminică, de la ora 11:50.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Corvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi LIVE TEXT, ora 20:30, finala Cupei României. Miza e uriaşă: trofeul şi un loc în Europa League 11:03 Adi Mutu, verdict despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Marea problemă pe care o are golgheterul lui Gică Hagi 10:36 Xavi, asalt total pentru transferul unui star de la Liverpool! Barcelona poate profita de plecarea lui Jurgen Klopp 10:00 AS.ro | Gabriel Grecescu a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie din lumea şahului 9:56 FotoSuma uriaşă pe care s-au vândut 8 ceasuri ale lui Michael Schumacher. Lovitura financiară dată familia fostului pilot 9:54 Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce a văzut duelurile dintre Radu Drăguşin şi Haaland: „De mult nu am mai văzut asta” 9:35 PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO (ora 20:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 9:09 „Cum ţi s-a părut Radu Drăguşin?” Ange Postecoglou, reacţie fermă despre român imediat după Tottenham – Manchester City 0-2 8:37 Mihai Stoica a anunţat primul transfer al lui Gigi Becali la FCSB pentru grupele Ligii Campionilor: „Vine!” 8:36 Dan Petrescu îi face concurenţă lui Gigi Becali şi pregăteşte marea lovitură pe piaţa transferurilor! Atacantul aşteptat în Gruia Vezi toate știrile
Citește și