Închide meniul
VIDEO

Kyle Chalmers, marele rival al lui David Popovici la Campionatele Mondiale de Înot, a făcut o cursă formidabilă la ştafetă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 iulie 2023, 17:49 / Actualizat: 23 iulie 2023, 19:22

Reclamă
Kyle Chalmers, marele rival al lui David Popovici la Campionatele Mondiale de Înot, a făcut o cursă formidabilă la ştafetă

Kyle Chalmers este marele rival al lui David Popovici în proba de 100 metri liber

Captură AntenaPLAY

Kyle Chalmers, marele rival al lui David Popovici în proba de 100 de metri liber la Campionatele Mondiale de Înot, a făcut o cursă formidabilă şi a scris istorie cu ştafeta Australiei. Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY. Programul complet al Campionatelor Mondiale de Înot este AICI.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kyle Chalmers a câştigat prima medalie de aur la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka. Starul australian a câştigat aurul cu ştafeta Australiei în proba de 4X100 metri liber.

Kyle Chalmers, marele rival al lui David Popovici la Campionatele Mondiale de Înot, a făcut o cursă formidabilă

Kyle Chalmers este într-o formă de zile mari şi se anunţă un rival de temut pentru David Popovici la Campionatele Mondiale de Înot. Chalmers a fost în ultimul schimb al Australiei. În momentul în care a intrat în bazin, Australia se afla pe poziţia a treia. Chalmers a înotat fabulos şi a adus aurul Australiei la Campionatele Mondiale de Înot după o pauză de 13 ani.

Ştefata Australiei, cu Jack Cartwright, Flynn Southam, Kai James Taylor și Kyle Chalmers în componenţă, a făcut o cursă mare și a luat aurul cu un timp de 3:10,16. Pe locul 2 s-a clasat Italia, în timp ce bronzul a fost câştigat de SUA.

Video cu finala de la 4X100 metri liber

David Popovici, aplaudat la scenă deschisă la Fukuoka

David Popovici a fost aplaudat la scenă deschisă la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka. Competiţia e LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă

Întreaga audienţă l-a aplaudat pe David Popovici, care a primit o distincţie din partea organizatorilor şi un kimono. Românul a primit premiul pentru “Cel mai bun înotător din lume la masculin 2022”, la deschiderea Campionatelor Mondiale de Înot. Momentul a fost surprins în AntenaPLAY.

Îl vedem pe ecran pe tânărul superstar din România. Nu îl vom vedea astăzi (n.r.: concurând), îl vom vedea de mâine, în special împotriva lui Kyle Chalmers. E unul dintre superstarurile acestui sport”, a spus unui dintre comentatori.

Îl vom vedea mâine dimineaţă, are o zi liberă azi. Fără îndoială va fi unul dintre superstarurile acestei competiţii, în Fukuoka. Iată-l, prezentat publicului”, a punctat celălalt comentator.

Reclamă 4 / 0/3

David Popovici, campionul mondial en-titre la probele de 100 şi 200 de metri liber, va fi văzut mâine exclusiv în AntenaPLAY în seriile de 200 de metri liber. David Popovici va concura de la ora 05:27 (n.r.: ora României).

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie Vezi toate știrile
Citește și