Închide meniul

Legendara Katie Ledecky va participa la 4 probe, la Campionatele Mondiale de Înot. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY

Dan Roșu Publicat: 2 iulie 2023, 12:40

Reclamă
Legendara Katie Ledecky va participa la 4 probe, la Campionatele Mondiale de Înot. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY

Legendara Katie Ledecky va participa la 4 probe, la Campionatele Mondiale de Înot

Katie Ledecky, la finalul unei probe / Profimedia Images

Katie Ledecky şi-a asigurat participarea la patru probe la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka (Japonia), programate în perioada 23-30 iulie, exclusiv în AntenaPLAY. Katie a reuşit să câştige sâmbătă cursa de 1.500 m liber din cadrul Campionatelor SUA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ledecky a fost înregistrată cu timpul de 15 min 29 sec 64/100 în finala de la 1.500 m, desfăşurată în ultima zi a selecţiilor americane de la Indianapolis, în acelaşi bazin în care a stabilit actualul record mondial în această probă, în 2018 (15 min 20 sec 48/100).

Legendara Katie Ledecky va participa la 4 probe, la Campionatele Mondiale de Înot

Anterior, Katie Ledecky îşi asigurase anterior calificarea la CM 2023 în probele de 200 m liber, 400 m liber şi 800 m liber.

Înotătoarea americană, în vârstă de 26 de ani, are în palmares 19 titluri de campioană mondială, precum şi şapte titluri olimpice.

Caeleb Dressel nu s-a calificat la Campionatele Mondiale de Înot

Caeleb Dressel, adversarul lui David Popovici la 100 de metri liber, nu s-a calificat la Campionatele Mondiale de Înot, competiţie ce va fi exclusiv în AntenaPLAY, în perioada 23-30 iulie.

Reclamă

Caeleb Dressel, de şapte ori medaliat cu aur la Jocurile Olimpice, nu a reuşit să se califice la Campionatele Mondiale de nataţie din Japonia, care vor avea loc în această lună, după alte rezultate dezamăgitoare la Campionatele Naţionale ale Statelor Unite, care au avut loc sâmbătă la Indianapolis.

În ultima sa şansă de a face parte din echipa SUA, Dressel a terminat la egalitate pe locul 22 în preliminariile probei de 50 de metri liber, la 1,07 secunde în spatele liderului.

Acest lucru a încununat o săptămână în care a terminat pe locul trei la 50 de metri fluture, la egalitate pe locul cinci la 100 de metri fluture şi pe locul 19 la 100 de metri liber, toate acestea fiind departe de ceea ce era necesar pentru a ajunge la mondiale, care se desfăşoară între 14 şi 30 iulie la Fukuoka.

Reclamă 4 / 0/3

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și