Închide meniul
VIDEO

Leon Marchand a doborât recordul mondial al lui Michael Phelps, vechi de 15 ani! Moment istoric în direct în AntenaPLAY

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 23 iulie 2023, 18:45

Leon Marchand a doborât recordul mondial al lui Michael Phelps, vechi de 15 ani! Moment istoric în direct în AntenaPLAY

Leon Marchand a doborât recordul mondial al lui Michael Phelps, vechi de 15 ani

Leon Marchand, în timpul unei curse / Profimediaimages

Leon Marchand a doborât recordul mondial al lui Michael Phelps, vechi de 15 ani. Înotătorul francez a făcut o cursă fabuloasă la 400 de metri mixt, în cadrul Campionatelor Mondiale de Înot de la Fukuoka. Competiția este exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marchand a obținut medalia de aur la Campionatele Mondiale de Înot, după performanța incredibilă din proba de 400 de metri mixt. Acesta a terminat cursa în 4 minute și 2,50 de secunde. Pe locul al 2-lea s-a clasat Carson Forster, cu 4 minute și 6,56 secunde. Ultima poziție a podiumului a fost ocupată de Daiya Seto, cu timpul de 4 minute și 9,41 secunde.

Leon Marchand a doborât recordul mondial al lui Michael Phelps, vechi de 15 ani. Performanța americanului nu a fost atinsă din anul 2008

Recordul lui Michael Phelps, care a fost doborât de către francezul Leon Marchand, a fost stabilit în anul 2008, atunci când omul cu 23 de titluri olimpice a terminat cursa de 400 de metri mixt cu 4 minute și 3,84 secunde în cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing.

Cursa câștigată de Marchand a fost comentată chiar de către Michael Phelps, care a avut o reacție senzațională, după ce francezul i-a doborât recordul. Acesta s-a ridicat în picioare și a aplaudat performanța înotătorului de 21 de ani.

Video: cursa istorică reușită de Leon Marchand

Pentru sportivul francez urmează cursa de 200 de metri mixt, care este programată pe data de 27 iulie. Acesta ar putea repeta performanța din ediția trecută a competiției, de a câștiga ambele probe menționate anterior. Întregul program al competiției poate fi văzut AICI.

Reclamă

David Popovici, aplaudat la scenă deschisă la Fukuoka

David Popovici a fost aplaudat la scenă deschisă la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka. Competiţia e LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

Întreaga audienţă l-a aplaudat pe David Popovici, care a primit o distincţie din partea organizatorilor şi un kimono. Românul a primit premiul pentru “Cel mai bun înotător din lume la masculin 2022”, la deschiderea Campionatelor Mondiale de Înot. Momentul a fost surprins în AntenaPLAY.

„Îl vedem pe ecran pe tânărul superstar din România. Nu îl vom vedea astăzi (n.r.: concurând), îl vom vedea de mâine, în special împotriva lui Kyle Chalmers. E unul dintre superstarurile acestui sport”, a spus unui dintre comentatori.

Reclamă 4 / 0/3

„Îl vom vedea mâine dimineaţă, are o zi liberă azi. Fără îndoială va fi unul dintre superstarurile acestei competiţii, în Fukuoka. Iată-l, prezentat publicului”, a punctat celălalt comentator.

David Popovici, campionul mondial en-titre la probele de 100 şi 200 de metri liber, va fi văzut mâine exclusiv în AntenaPLAY în seriile de 200 de metri liber. David Popovici va concura de la ora 05:27 (n.r.: ora României).

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și