Închide meniul

Mihai Covaliu, prima reacție după performanța lui David Popovici: „El este primul sportiv calificat la Jocurile Olimpice!” Ce se întâmplă cu Delvine Relin Meringor

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 8 aprilie 2023, 20:20

Mihai Covaliu, prima reacție după performanța lui David Popovici: El este primul sportiv calificat la Jocurile Olimpice!” Ce se întâmplă cu Delvine Relin Meringor

David Popovici a dezvăluit de ce nu stă mult pe reţelele de socializare şi care este secretul succesului

David Popovici / Profimedia

Mihai Covaliu a oferit prima reacție după performanța lui David Popovici. Președintele COSR a dezvăluit că înotătorul român este primul sportiv calificat la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 100 de metri liber la Campionatele Naționale de Natație de la Otopeni și s-a calificat la JO, reușind un timp de 47,61s. De asemenea, Mihai Covaliu a anunţat că, deşi a făcut baremul de calificare, maratonista Delvine Relin Meringor nu are încă dreptul de a concura la Jocurile Olimpice de la Paris.

Mihai Covaliu, prima reacție după performanța lui David Popovici: „El este primul sportiv calificat la Jocurile Olimpice!”

„David este primul sportiv calificat la Jocurile Olimpice. Știu că mai avem o fată de la atletism care a făcut baremul pentru Jocurile Olimpice, dar încă nu are dreptul de a concura. Facem toate demersurile ca și ea să fie calificată la JO, să primească de la federația internațională dreptul de a concura”, a declarat Mihai Covaliu.

Prima reacţie a lui David Popovici, după ce s-a calificat la Jocurile Olimpice din 2024: „Mă bucur că mi-am câştigat biletul spre JO”

Prima reacţie a lui David Popovici, după ce s-a calificat la Jocurile Olimpice din 2024. Popovici a câştigat medalia de aur la Campionatul Naţional de înot în proma de 100 me liber şi a făcut baremul de calificare.

David Popovici a câştigat medalia de aur la 100 de metri liber cu timpul de 47 de secunde şi 21 de sutimi. A fost a cincea medalie de aur pe care David Popovici a obţinut-o la Campionatul Naţional de înot.

Reclamă

„Am reuşit să mă calific astăzi pentru că mi-am propus şi am dat răspunsul ăsta în fiecare zi că nu e nicio grabă. Asta e frumos că atunci când nu îţi doreşti ceva cu orice preţ şi reuşeşti şi reuşeşti acel ceva. Îmi propun foarte multe, mă bucur să văd tribuna foarte plină. Aplauze şi vouă.

Tocmai i-am făcut cu mâna bunicii. Vă încurajez să veniţi să ne încurajaţi că avem nevoie. Nu mi-am propus nimic încă pentru că eu şi antrenorul meu, la fiecare competiţie la care mergem, ne-am propus să fim ignoranţi cu limitele. Nu ne gândim niciodată la timpi. Mă bucur că mi-am câştigat biletul spre JO„, a spus David Popovici la tvr.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și