Închide meniul
Video

Motivul pentru care Andrei Anghel a fost descalificat în semifinalele probei de 50 m spate, la Campionatele Mondiale în bazin scurt

Dan Roșu Publicat: 15 decembrie 2022, 12:13

Reclamă

Motivul pentru care Andrei Anghel a fost descalificat în semifinalele probei de 50 m spate

Andrei Anghel, la Campionatele Mondiale în bazin scurt / Antena Sport

Motivul pentru care Andrei Anghel a fost descalificat în semifinalele probei de 50 m spate, la Campionatele Mondiale în bazin scurt a fost dezvăluit de Federaţia Română de Nataţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anghel a fost descalificat pentru că a stat mai mult de 15 metri sub apă după startul probei. Oricum, el nu ar fi obţinut calificarea în finală, după ce terminase cu al şaptelea timp în seria lui.

Motivul pentru care Andrei Anghel a fost descalificat în semifinalele probei de 50 m spate

„Andrei Anghel s-a oprit în semifinalele probei de 50 m spate. Andrei Anghel s-a oprit azi, 15 decembrie, în semifinalele probei de 50 m spate la Campionatul Mondial de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori (13-18 decembrie 2022) de la la Melbourne (Australia).

Calificat din serii cu al șaptelea timp (23.12 s), sportivul pregătit de antrenorul Marius Grigore a fost descalificat în semifinală pentru că a stat mai mult de 15 metri sub apă după start. Finala este programată vineri, 16 decembrie 2022, de la ora 11:12, ora României”, se arată pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern.

David Popovici a stabilit un nou record mondial de juniori la proba de 100 m liber

David Popovici a stabilit un nou record mondial de juniori la proba de 100 m liber, la Campionatele Mondiale în bazin scurt, în direct la Antena 1 şi AntenaPLAY. Asta chiar dacă a ratat medaliile în finală şi a terminat pe locul 4.

Reclamă

Popovici, pentru care bazinul scurt e o experienţă nouă, a obţinut timpul de 45.64 secunde, doborând astfel recordul pe care tot el îl stabilise în semifinalele de ieri, 45.91.

Popovici a terminat cursa de 100 m liber pe locul 4, la aproape 50 de sutimi de Kyle Chalmers, cel mai bun înotător din istoria probei, atunci când vine vorba de bazin scurt.

De altfel, reprezentantul australienilor a stabilit şi un record al competiţiei, cu 45.16. El deţine şi recordul mondial al probei, cu 44.84 secunde.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute Vezi toate știrile
Citește și