Închide meniul

Motivul real pentru care David Popovici s-a retras din proba de 400 de metri de la Campionatele Europene de la Roma

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 august 2022, 12:57

Motivul real pentru care David Popovici s-a retras din proba de 400 de metri de la Campionatele Europene de la Roma

Motivul real pentru care David Popovici s-a retras din proba de 400 de metri de la Campionatele Europene de la Roma

Motivul real pentru care David Popovici s-a retras din proba de 400 de metri de la Campionatele Europene de la Roma / Profimedia Images

Federaţia Română de Nataţie a anunţat care este motivul real pentru care David Popovici s-a retras din proba de 400 de metri, după ce obţinuse al patrulea timp în calificările de la CE de Nataţie de la Foro Italico.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul Adrian Rădulescu, cel de care campionul nostru ascultă cu sfinţenie, a decis să nu îl lase să participe pe David la proba de 400 de metri de la Foro Italico, din cauza oboselii pe care ar fi acumulat-o, înaintea Campionatul Mondial de juniori de la Lima.

Care este motivul real pentru care David Popovici s-a retras din proba de 400 de metri

„Antrenorul Adrian Rădulescu, împreună cu staff-ul tehnic, au decis să îl retragă pe David Popovici din finala de 400 m liber la Campionatul European de natație seniori de la Roma.

Programul încărcat din perioada următoare, consumul foarte mare care l-ar fi avut în finală și dorința de a pregăti cât mai bine participărea la Campionatul Mondial de juniori de la Lima (Peru) – o competiție foarte puternică – sunt motivele care stau la baza acestei decizii.

David Popovici vă mulțumește pentru sprijinul necondiționat de care a avut parte pe toată durata competiției de la Roma și vă așteaptă mesajele de încurajare și la următoarele întreceri”, se arată în comunicatul emis de FR de Nataţie.

Reclamă

David Popovici s-a retras din proba de 400 metri liber de la CE

David Popovici obţinuse calificarea în finala probei de 400 metri liber de la Campionatele Europene de Nataţie de la Roma, el reuşind să obţină al patrulea timp.

Românul a fost primul în seria sa, cu timpul de 3.47. 99 şi al patrulea după încheierea celor cinci serii. Decizia de retragere vine după o postare pe Facebook prin care acesta ne invita să urmărim finala de diseară, de la ora 19.53.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu Vezi toate știrile
Citește și