Închide meniul

Orele la care va concura David Popovici la Campionatele Mondiale de Înot! Programul complet. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 iulie 2023, 17:13

Reclamă
Orele la care va concura David Popovici la Campionatele Mondiale de Înot! Programul complet. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY

David Popovici e gata să scrie istorie pentru România la Campionatele Mondiale de înot

David Popovici, la finalul unei probe / Profimedia Images

Orele la care va concura David Popovici Campionatele Mondiale de înot. Organizatorii au anunţat orele exacte la care vor intra în competiţie David Popovici şi Andrei Anghel, singurii români de la competiţia ce va fi transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici va începe competiţia luni, 24 iulie, în proba de 200 de metri liber. David Popovici va lua startul la ora 05:51, în seria a 8-a. Tot luni se vor desfăşura şi semifinalele, iar orele au fost stabilite: 15:11, respectiv 15:13.

Orele la care vor concura David Popovici şi Andrei Anghel la Campionatele Mondiale de înot

Finala probei de 200 de metri liber este programată marţi, la ora 14:02. David Popovici va lua startul în proba de 100 de metri liber miercuri, 26 iulie, în seria a 12-a, la ora 05.13. Tot miercuri sunt programate şi cele două semifinale: 14:26 şi 14:30. Marea finală, acolo unde David Popovici este mare favorit, se va desfăşura joi, 27 iulie, de la ora 14:21. Toate probele vor fi în direct în AntenaPLAY.

Programul lui David Popovici la Fukuoka

200 de metri liber

100 metri liber

Reclamă

Programul lui Andrei Anghel la Fukuoka

100 de metri spate

50 de metri spate

Tatăl lui David Popovici, despre aştepările dinaintea Jocurilor Olimpice

Tatăl lui David Popovici a vorbit despre aştepările dinaintea Jocurilor Olimpice.Până la Jocurile Olimpice, care vor avea loc vara viitoare, David Popovici va participa la Campionatele Mondiale de Înot din Japonia, în perioada 23-30 iulie, exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Într-un interviu acordat pentru elpais.com, Mihai Popovici, tatăl lui David Popovici, a vorbit despre faptul că toată lumea aşteaptă ca înotul să aducă medalii la Jocurile Olimpice de la Paris, acest lucru punând o presiune suplimentară pe umerii lui David Popovici.

„În sport ne-am tot dus în jos după revoluţia din 1989. Am cucerit medalii doar la canotaj şi scrimă la ultima ediţiei a Jocurilor Olimpice. Acum, toată lumea aşteaptă ca înotul să aducă câteva medalii acasă.

Asta este o presiune în plus pe umerii lui David. Nu ştiu dacă va reuşi, dar cu toţii avem speranţe mari. Presiune, presiune… Va trebui să aşteptăm şi să vedem”, a spus Mihai Popovici, potrivit elpais.com.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 21:00 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Echipele de start 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului Vezi toate știrile
Citește și