Închide meniul

Probele la care participă David Popovici la Campionatele Mondiale de Înot. Competiţia se vede exclusiv în AntenaPLAY

Viviana Moraru Publicat: 14 iulie 2023, 13:10 / Actualizat: 14 iulie 2023, 14:55

Reclamă
Probele la care participă David Popovici la Campionatele Mondiale de Înot. Competiţia se vede exclusiv în AntenaPLAY

Probele la care participă David Popovici şi Andrei Anghel la Campionatele Mondiale de Înot

David Popovici, înaintea unei curse / Profimedia Images

S-a aflat care sunt probele la care participă David Popovici şi Andrei Anghel la Campionatele Mondiale de Înot, competiţie care se va vedea exclusiv în AntenaPLAY. Mondialele de la Fukuoka se vor desfăşura în perioada 23-30 iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici nu va merge singur în Japonia. România mai este reprezentată în proba de înot şi de Andrei Anghel. Cei doi români se vor vedea exclusiv în AntenaPLAY, disciplina de înot de la Campionatele Mondiale fiind transmisă de platforma noastră.

Probele la care participă David Popovici şi Andrei Anghel la Campionatele Mondiale de Înot

Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern (FRNPM) a anunţat, vineri, lotul pentru Campionatul Mondial care are loc în perioada 14-30 iulie, în Japonia, la Fukuoka.

Se va concura în şase discipline (înot, sărituri în apă, înot sincron, polo pe apă, înot în ape deschise şi sărituri în apă de la mare înălţime/high diving), iar România va fi prezentă în concursurile de sărituri în apă, sărituri în apă de la mare înălţime şi înot.

SĂRITURI ÎN APĂ

Reclamă

ÎNOT

Delegaţia este condusă de preşedinta Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, Camelia Potec.

Calendarul Campionatului Mondial de nataţie din Japonia este următorul:

Reclamă 4 / 0/3
  • 14-22 iulie – sărituri în apă;
  • 23-30 iulie – înot;
  • 25-27 iulie – high diving

Ce au scris americanii după ce David Popovici a ales o universitate din România

Adrian Rădulescu a oferit ultimele detalii despre David Popovici, înainte de Campionatele Mondiale de Înot, ce se vor desfăşura în Japonia, în perioada 23-30 iulie, în exclusivitate în AntenaPLAY.

Rădulescu îşi doreşte ca dublul campion mondial de la Budapesta (100 şi 200 m liber) să fie cât mai competitiv în Japonia.

„Aşteptările mele sunt să fie cât mai competitiv. Vom vedea dacă îşi va apăra titlurile mondiale. Nu ne-am formulat niciodată astfel de obiective. Pe hârtie, toţi sportivii au aceleaşi şanse la debutul competiţiei. Nu sunt priceput la previziuni, şanse etc.

David se simte bine, ne bucurăm de condiţiile foarte bune din cantonament. Nu şi-a formulat nişte ambiţii exacte. Îşi doreşte să se bucure de acest concurs într-un an diferit din cauza pregătirii pentru Bacalaureat. Este bucuros pentru admiterea la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei a Universităţii Bucureşti”, a spus Rădulescu, citat de agerpres.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
0:29
Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!”
16
mai
0:13
Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!”
23:56 Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat 23:45 Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa! 23:32 Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a 23:10 Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri! 22:52 „Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:45 Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator! 22:30 Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia Vezi toate știrile
Citește și