Închide meniul

Programul lui David Popovici la Campionatele Mondiale de Înot, care vor fi exclusiv în AntenaPLAY, între 23-30 iulie

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 iunie 2023, 21:05 / Actualizat: 18 iulie 2023, 16:54

Reclamă
Programul lui David Popovici la Campionatele Mondiale de Înot, care vor fi exclusiv în AntenaPLAY, între 23-30 iulie

David Popovici, despre comparaţia cu Michael Phelps

David Popovici, cu tricolorul României / Profimedia Images

Programul lui David Popovici la Campionatele Mondiale de Înot, care vor fi exclusiv în AntenaPLAY, între 23-30 iulie. Popovici ştie deja când sunt programate finalele de la 100 metri liber şi la 200 de metri liber, probele sale favorite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici este mare star al Campionatelor Mondiale de la Fukuoka, care vor fi exclusiv în AntenaPLAY, în perioada 23 – 30 iulie. Popovici este considerat marele favorit al probelor de 100 şi 200 metri liber,

Programul lui David Popovici la Campionatele Mondiale de Înot, care vor fi exclusiv în AntenaPLAY, între 23-30 iulie

David Popovici poate câştiga prima medalie de aur pe 24 iulie, atunci când este programată finala la 200 de metri liber. Popovici are de apărat titlul mondial câştigat la Budapesta. Finala probei de 200 de metri liber este programată în sesiunea de seară. (în intervalul 14:00 – 15:50, ora României, e sesiunea de seară)

Peste numai 2 zile, pe 26 iulie, David Popovici poate lupta pentru aur în finala probei de 100 de metri liber, acolo unde deţine recordul mondial. Finala este programată în sesiunea de seară. (în intervalul 14:00 – 16:15, ora României, e sesiunea de seară)

David Popovici și-a setat obiectivele, înainte de Campionatele Mondiale de la Fukuoka

David Popovici și-a setat obiectivele înainte de a lua startul la Campionatele Mondiale de la Fukuoka. Sportivul român a revenit în țară după participarea la Sette Colli, competiție unde a câștigat atât proba de 100 de metri liber, cât și cea de 200 de metri liber.

Reclamă

„Abia așteptam să mă întorc la Roma. E bazinul meu preferat. Mi-am îndeplinit obiectivele pentru perioada asta a anului.

Avem semnale că ne pregătim bine pentru Fukuoka. Pentru mine urmează perioada de pregătire pentru Japonia.

Aștept să mă întorc la antrenamente cât de curând și să începem să ne pregătim mai specific, să avem antrenamente mai scurte, mai rapide și mai rapide pentru Campionatul Mondial, să mergem acolo și să facem cât de bine putem.

Reclamă 4 / 0/3

Încerc să anticipez tot ceea ce mi se poate întâmpla, dar îmi place să mă surprind plăcut în materie de performanțe”, a declarat David Popovici, la sosirea în țară.

David Popovici scrie istorie exclusiv în AntenaPLAY, la Campionatele Mondiale de Înot

David Popovici e pregătit să scrie istorie exclusiv în AntenaPLAY, la Campionatele Mondiale de Înot, ce se va desfăşura în perioada 23-30 iulie, în Japonia, la Fukuoka. Românul de 18 ani este vedeta incontestabilă a competiţiei.

Pentru Popovici (18 ani), aceasta este cea mai importantă întrecere din 2023. El se va prezenta în Japonia din postura de campion mondial la probele de 100 metri liber şi 200 metri liber, titluri pe care le-a obţinut la Budapesta, în 2022.

Aceasta este a 20-a ediţie a Campionatelor Mondiale de Nataţie. Competiţia trebuia să aibă loc iniţial în 2021, ea fiind amânată pentru 2022, din cauza pandemiei de Covid-19. Anul trecut, Budapesta i-a luat locul, din cauza restricţiilor de călătorie din Japonia. Astfel, niponii vor organiza abia la finalul lunii iulie întrecerea.

Toate cursele la care va lua parte David Popovici la Campionatul Mondial de Înot de la Fukuoka vor fi live exclusiv în AntenaPLAY. De asemenea, informaţiile şi ştirile legate de marele nostru campion vor putea fi urmărite pe as.ro, observatornews.ro şi a1.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 Oțelul – U Cluj LIVE SCORE (14:30). Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene. Echipele probabile 12:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 12:40 LIVE VIDEOPorsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e acum live în AntenaPLAY! Pole-position pentru Larry Ten Voorde 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei Vezi toate știrile
Citește și