Închide meniul

Reacţia lui David Popovici când şi-a urmărit cursa care i-a adus medalia de aur la Mondiale! „Am cel mai prost start din finala aia… Nu îmi făceam griji când îi vedeam în faţă”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 august 2022, 14:59

Reacţia lui David Popovici când şi-a urmărit cursa care i-a adus medalia de aur la Mondiale! „Am cel mai prost start din finala aia… Nu îmi făceam griji când îi vedeam în faţă

Reacţia lui David Popovici când şi-a urmărit cursa care i-a adus medalia de aur la Mondiale

David Popovici, în timpul unei probe / Profimedia Images

Reacţia lui David Popovici când şi-a urmărit cursa care i-a adus medalia de aur la Mondiale, la 100 de metri liber, este una spectaculoasă. Între timp, românul de 17 ani a devenit dublu campion mondial şi european la 100 şi 200 de metri liber.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cursa pe care a urmărit-o şi comentat-o Popovici este cea de la Budapesta, în care a stabilit un nou record de juniori la 100 de metri liber. Între timp, el a bătut şi recordul de la seniori, cu timpul de 46.86 secunde.

Reacţia lui David Popovici când şi-a urmărit cursa care i-a adus medalia de aur la Mondiale

„În momentele astea, nu prea e nimic în capul meu, e o stare de curată de minte şi de concentrare, una pe care doar sportivii o înţeleg, când urcă pe scena lor.

Am cel mai prost start din finala aia şi e posibil să am şi cel mai prost prim 50, dar am al doilea cel mai bun 50 din istorie, aşa că nu îmi făceam griji când îi vedeam în faţă. Nici nu ştiam că am plecat al doilea. Ştiam că sunt unii mult mai buni decât mine pe primii 50, dar am avut un plan executat cum trebuie.

Când am terminat, eram uşurat, câştigasem o medalie de aur, îmi îndeplinisem obiectivul personal. Sunt convins că francezul vrea să îşi ia revanşa. Toţi sunt împotriva ta”, a spus Popovici, în cadrul podcastului Fair Play cu Bogdan Mălăele.

Reclamă

Câţi bani ia David Popovici pentru recordul mondial doborât!

Câţi bani ia David Popovici pentru recordul mondial doborât. Suma este una surprinzătoare, având în vedere dimensiunea performanţei obţinute de David Popovici.

David Popovici a scris istorie în nataţia mondială, după ce a doborât recordul mondial la 100 de metri liber. Liga Europeană de nataţie îl va recompensa financiar pe David Popovici pentru această performanţă.

David Popovici a devenit cel mai rapid înotător din istorie în proba de 100 de metri liber. Acesta a stabilit un nou record în finala de la Campionatul European de la Roma. Pentru această performanţă, Liga Europeană de nataţie îi va da 10 mii de euro. La această sumă se adaugă şi premiul pentru cele două medalii: 4.000 de euro. De asemenea, premiul pentru recodul european este de 5.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și