Închide meniul
UPDATE

Rebecca Diaconescu a ratat calificarea în finala la 200 metri liber, la Jocurile Olimpice!

Publicat: 28 iulie 2024, 22:54

Reclamă
Rebecca Diaconescu a ratat calificarea în finala la 200 metri liber, la Jocurile Olimpice!

Rebecca Diaconescu s-a calificat în semifinale la 200 metri liber, la Jocurile Olimpice!

Rebecca Diaconescu / captura YouTube Federaţia Naţională de Nataţie şi Pentatlon Modern

Rebecca Diaconescu a ratat calificarea în finala la 200 metri liber, la Jocurile Olimpice! Înotătoarea Rebecca Diaconescu nu a reuşit să treacă, duminică, de faza semifinalelor în proba de 200 metri liber, la Jocurile Olimpice de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Născută la Las Vegas, în urmă cu 18 ani, Rebecca-Aimee Diaconescu a concurat în prima semifinală, în care s-a clasat a opta, cu timpul 1:59.58. Per total, Diaconescu a terminat pe locul 16. Finala probei are loc luni seară.

Rebecca Diaconescu a ratat calificarea în finala la 200 metri liber, la Jocurile Olimpice!

Update 23:00: Rebecca Diaconescu a ratat calificarea în finala de la 200 de metri liber. Aceasta a avut cel mai slab timp din semifinale: 1:59:58

Rebecca a ocupat locul 16 la general, ultimul care a adus calificarea în semifinale. Semifinalele sunt programate de la ora 22.50, relatează news.ro.

Anterior performanţei Rebeccăi Diaconescu, David Popovici s-a calificat în semifinale la 200 de metri liber cu cel mai bun timp, 1:45:65! Înotătorul român a făcut o cursă fantastică, fiind la un moment dat foarte aproape de recordul mondial.

Reclamă
Reclamă

Popovici a câştigat detaşat seria a 4-a, în care a concurat. Urmează semifinalele pentru „Fenomenul” Popovici, care vor avea loc după 21:45 (n.r.: ora României).

David Popovici, dublu campion mondial şi cvadruplu campion european, are în palmares un loc 4 la Jocurile Olimpice de la Tokyo. El a fost foarte aproape de medalia de bronz în finala de la 200 de metri liber de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Popovici avea atunci numai 16 ani.

David Popovici, LeBron James, Simone Biles sau Rafael Nadal, printre vedetele de la Jocurile Olimpice 2024

David Popovici, LeBron James, Simone Biles sau Rafael Nadal se numără printre vedetele de la Jocurile Olimpice 2024.

Reclamă

Înotătorul David Popovici, gimnasta Simone Biles, jucătorul de tenis Rafael Nadal sau baschetbalistul LeBron James sunt câteva dintre marile vedete aşteptate să strălucească şi să încânte fanii la Jocurile Olimpice de la Paris.

Prezent pentru a doua oară la Jocurile Olimpice, David Popovici a zburat spre Paris cu gândul la podiumul olimpic, după locul 4 pe care s-a clasat la Tokyo 2020 la 200 m liber. În prima lui cursă de la Jocurile Olimpice 2024, David Popovici a reuşit o performanţă extraordinară. El şi-a câştigat seria la 200 metri liber. Totodată, a avut cel mai bun timp din serii.

În 2022, David a uimit mapamondul după ce a devenit cel de-al patrulea cel mai rapid înotător al lumii, al doilea înotător din lume care a câştigat probele de 100 şi 200 m liber la aceeaşi ediţie a CM, cel mai tânăr campion mondial din istoria nataţiei şi primul înotător român care a cucerit aurul mondial la seniori.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:20

VIDEOMoreirense – Benfica 1-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Di Maria a egalat dintr-un penalty în minutul 90+6

23:40 30 aug.

„Românisme, nu-i frumos!” Dorinel Munteanu, reacţie clară după problemele cu porţile de la Oţelul – Sepsi

23:00 30 aug.

Ce funcţie ar urma să ocupe Vlad Chiricheş la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunţul: „I-am oferit posibilitatea!”

22:58 30 aug.

Oţelul – Sepsi 2-0. Alexandru Pop a reuşit dubla la Galaţi. Echipa lui Dorinel Munteanu rămâne neînvinsă în Liga 1

22:56 30 aug.

Paula Badosa, mesaj superb pentru Gabriela Ruse! Ce i-a transmis româncei la fileu, după meciul dramatic de la US Open 2024

22:27 30 aug.

Sporting poate atinge o bornă spectaculoasă, chiar în derby-ul cu Porto. Marele derby e exclusiv în AntenaPLAY

1 FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos 2 Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi 3 „Nu avem timp de petreceri” Darius Olaru, avertisment pentru colegii lui după ce i-a dus în grupa Europa League: „Nu stăm bine” 4 Gigi Becali a dezvăluit ce primă de senzaţie va încasa Elias Charalambous la FCSB: „Atât ia ăla de nota 4!” 5 NEWS ALERTCarlos Alcaraz, OUT de la US Open. Eşec şocant în trei seturi, în faţa lui Botic Van De Zandschulp 6 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid 1-1. Starul francez are probleme după transferul galactic
Citește și