Închide meniul
EXCLUSIV

Robert Badea, după ce s-a calificat în finala de 400 mixt la Campionatele Europene de la Otopeni: „Voi fi un pericol pentru ei”

Bogdan Stănescu Publicat: 10 decembrie 2023, 10:46

Reclamă
Robert Badea, după ce s-a calificat în finala de 400 mixt la Campionatele Europene de la Otopeni: „Voi fi un pericol pentru ei

Robert Badea, după ce s-a calificat în finala de 400 mixt la Campionatele Europene de la Otopeni

Robert Badea / captura AntenaSport

Robert Badea a vorbit la microfonul AntenaSport după ce a obţinut calificarea în finala la 400 metri mixt de la Campionatele Europene de Înot în bazin scurt. Marea finală e LIVE în AntenaPLAY, la ora 18:44.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot astăzi, în sesiunea de dimineaţă, au înotat Diana Stiger şi Ioana Ştirbu, dar niciuna dintre ele nu s-a calificat în finala de la 400 metri mixt.

Robert Badea, după ce s-a calificat în finala de 400 mixt la Campionatele Europene de la Otopeni: „Voi fi un pericol pentru ei”

Sunt obosit, am tras ceva, dar noroc că m-am calificat în finală.

Probabil o să-mi revin, mai ales psihic, pentru că ştiu că sunt în primii 8 cei mai rapizi din România.

Am văzut că am fost şi pe 2, de acolo mi s-a tăiat.

Reclamă

Am nevoie de mai multă forţă şi mai multă rezistenţă. Sunt mult mai mic decât adversarii mei, dar asta nu înseamnă că nu pot să îi întrec.

Voi fi un pericol pentru ei.

(n.r.: despre timpul de la 400 mixt) Sunt destul de mândru, timpul nu a fost unul wow, dar e bine că sunt în finală.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r: mesajul pentru români) Sper să veniţi să ne susţineţi şi să fie o experienţă de neuitat pentru voi.

(n.r: ce urmează pentru el): Refacere şi culcare”, a spus Robert Badea la microfonul AntenaSport după calificarea în finală.

David Popovici înoată pentru aurul la 100 metri liber, LIVE în AntenaPLAY

Tot astăzi, în sesiunea de seară, David Popovici va înota în finala la 100 metri liber, LIVE în AntenaPLAY, la ora 19:08.

În finala la 200 metri liber, care a fost LIVE tot în AntenaPLAY, David Popovici a obţinut locul 4.

Chiar dacă nu a cucerit o medalie, David Popovici nu s-a arătat supărat după finala de la 200 metri liber.

Ce a spus David Popovici despre finala probei de 100 de metri liber

David Popovici a vorbit despre finala de 100 de metri liber a Campionatelor Europene de înot în bazin scurt, ce va avea loc duminică, de la ora 19:08, live în AntenaPLAY şi pe Antena Stars.

Popovici a acuzat programul încărcat al competiţiei de la Otopeni, înainte de ultima probă, unde se va duela din nou cu Matt Richards, campionul de la 200 de metri liber.

Reclamă

Popovici a obţinut al şaselea timp din faza semifinalelor, 46:48, fiind devansat de Maxime Grousset (45:63), Alessandro Miressi (45:76), Matthew Richards (46:23), Jacob Whittle (46:38) şi de Nando Nemeth (46:42).

„A fost un program foarte încărcat. Acum mi-am dat seama că nici nu am apucat să mă uit la a doua semifinală, dar m-am calificat automat, pentru că am ieşit al doilea din serie. Program foarte încărcat, greu, dar un antrenament foarte bun pentru concursurile ce o să vină şi cele foarte importante pentru mine.

Mă simt bine, mă simt decent. Nu cred că e bine să te simţi prea bine, că după ţi se poate întâmpla ceva rău. Mă simt binişor, decent. Asta e starea mea cea mai bună.

Sunt curios cum o să decurgă proba de mâine, mi-aş fi dorit să fie şi Patrick. Dacă despre mine se zice că sunt tânăr şi mic, el e şi mai mic, şi mai tânăr. Şi e bun, e bun rău de tot”, a spus Popovici, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:27 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” Vezi toate știrile
Citește și