Închide meniul
Video

Robert Glință a ratat calificarea în semifinalele probei de 100 m spate, la Campionatele Mondiale în bazin scurt. Competiția e exclusiv pe AntenaPLAY

Dan Roșu Publicat: 13 decembrie 2022, 4:09

Reclamă

Robert Glință a ratat calificarea în semifinalele probei de 100 m spate, la Campionatele Mondiale în bazin scurt de la Melbourne. În exclusivitate pe AntenaPLAY, românul nu a avut nicio șansă să ajungă printre cei mai buni 16 concurenți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Glință a ratat startul în ultima serie și a terminat pe ultimul loc, cu 52.65 secunde. El a terminat astfel pe locul 28 dintre cei 40 de participanți, departe de obiectivul pe care îl avea stabilit.

Robert Glință a ratat calificarea în semifinalele probei de 100 m spate, la Campionatele Mondiale în bazin scurt

”Început foarte slab pentru Glință. Este aproape OUT”, au spus comentatorii, încă după primii 25 de metri înotați de român, care nu a mai avut timp să recupereze distanța pierdută.

Rezultatul este unul neașteptat, dacă ținem cont că la Mondialul de anul trecut, de la Abu Dhabi, el câștigase medalia de bronz, cu un timp total de 49.60 secunde. El era atunci depășit de Shaine Casas și de Kliment Kolesnikov.

Programul sportivilor români la Campionatele Mondiale în bazin scurt

MIERCURI, 14 DECEMBRIE

Reclamă

JOI, 15 DECEMBRIE

VINERI, 16 DECEMBRIE

DUMINICĂ, 18 DECEMBRIE

Reclamă 4 / 0/3
  • 2:33 – 200 m liber – David Popovici;
  • 11:50 – 200 m liber – finala.

Programul este adaptat la ora României.

David Popovici surprinde înainte de Campionatele Mondiale în bazin scurt

David Popovici surprinde înainte de Campionatele Mondiale în bazin scurt. Puștiul minune al natației a anunțat ce obiectiv are la competiția care va fi transmisă în direct pe AntenaPLAY.

Fiind o competiție desfășurată în bazin de 25 de metri, David Popovici nu se consideră favoritul principal. Specialitatea sa este bazinul lung. Totuși, nu și-a luat gândul de la medalii!

“Este bine să vin aici știind că nu sunt cel mai bun în bazin scurt. Uneori este bine să știi că nu ești favoritul principal – și cu siguranță – nu favoritul fanilor. Sunt de acord cu asta – și sunt extrem de entuziasmat pentru această competiție. Scopul meu este să mă calific în finală. După cum știm cu toții, odată ce ai culoar, ai o șansă”, a spus David Popovici, într-o conferință de presă, în Australia.

David va lupta în probele de 100, 200 şi 400 m liber și toate cursele lui vor putea fi urmărite LIVE doar pe AntenaPLAY. România are trei participanți la competiția cu premii totale de 2.160.000 de dolari. David Popovici, Robert Glință și Andrei Anghel.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” Vezi toate știrile
Citește și