Închide meniul

Robert Glinţă şi-a anunţat retragerea din înotul de performanţă, la vârsta de 25 de ani

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 ianuarie 2023, 15:21

Robert Glinţă şi-a anunţat retragerea din înotul de performanţă, la vârsta de 25 de ani

Robert Glință s-a retras din înotul de performanţă

Profimedia

Robert Glinţă şi-a anunţat retragerea din înotul de performanţă

Robert Glinţă şi-a anunţat retragerea din înotul de performanţă. Glinţă a făcut anunţul pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Glinţă a transmis un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare, în care a eplicat motivele care au stat la baza deciziei.

Robert Glinţă şi-a anunţat retragerea din înotul de performanţă

A venit timpul să fac un pas înapoi de la înotul competițional. Prin suișuri și coborâșuri, acest sport m-a învățat atât de multe și m-a făcut cu adevărat să cresc în ființa umană mai evoluată de astăzi.

Reclamă

Fie că este vorba de durere sau glorie, eșec sau succes, suferință sau fericire, cantitatea de responsabilitate, disciplină, dăruire, ambiție prin muncă asiduă pentru a atinge un scop și a depăși adversitățile și obstacolele, au crescut rădăcini adânci în mine care vor prevedea nu rămâi cu mine.

Nimic nu ar fi fost posibil fără oamenii cu care am lucrat pe parcurs. Fiecare dintre ei joacă un rol uriaș și lasă o urmă importantă în cariera și viața mea. Pentru ei, nu îmi pot exprima suficient recunoștința.

Reclamă

Toate amintirile frumoase și prietenii dragi pe care mi le-a adus acest drum, conexiunile sufletești care depășesc viața de înot, mă fac să simt că am câștigat mult mai mult decât niște medalii și trofee pe parcurs. Tuturor prietenilor și fanilor vreau să vă mulțumesc că mi-ați arătat mereu sprijinul și că ați crezut în mine indiferent de situație.

Resursele sunt epuizate și este timpul să mă adresez și să am grijă de propria mea sănătate fizică, mentală, emoțională și spirituală, căci sunt doar o altă ființă umană până la urmă. A venit timpul să fac un pas înapoi de la înotul competițional”, a scris Robert Glinţă pe reţelele de socializare.

În vârstă de 25 de ani, Glinţă este campion european la 100 metri spate în 2020 şi multiplu medaliat cu argint şi bronz la europene. El are în palmares şi o medalie de bronz la 100 metri spate la Campionatele Mondiale din 2021.

În ultima perioadă, el a acuzat probleme la picior.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Interviu eveniment cu Camelia Potec, la AS.ro LIVE!
Extra • 19 ian., 8:00
Interviu eveniment cu Camelia Potec, la AS.ro LIVE! Ultimele detalii despre David Popovici
Robert Glinţă s-a retras la 25 de ani
Înot • 17 ian., 20:21
Prima reacţie a lui Dinamo după retragerea lui Robert Glinţă: „A ţinut nataţia românească pe umeri timp de aproape un deceniu”
Înot • 15 dec., 11:07
Andrei Anghel a ratat calificarea în finala probei de 50 m spate, la Campionatele Mondiale de înot în bazin scurt! Motivul pentru care a fost descalificat
Robert Glinţă, la JO 2020
Înot • 15 dec., 3:05
Robert Glință a fost nevoit să se retragă de la proba de 50 metri spate, din cauza unei accidentări
David Popovici
Înot • 15 dec., 2:16
David Popovici a ratat calificarea în finala probei de 400 de metri liber, la Campionatele Mondiale în bazin scurt! Andrei Anghel, în semifinalele probei de 50 de metri spate. Robert Glință s-a retras