Închide meniul

Sorana Cîrstea se antrenează în acelaşi loc cu Iga Swiatek. Poloneza face show World Tennis League, în direct şi în exclusivitate la AntenaPLAY. Mesaj superb pentru Argentina

Publicat: 19 decembrie 2022, 15:06

Reclamă
Sorana Cîrstea se antrenează în acelaşi loc cu Iga Swiatek. Poloneza face show World Tennis League, în direct şi în exclusivitate la AntenaPLAY. Mesaj superb pentru Argentina

Sorana Cîrstea va juca în primul meci al zilei

Sorana Cîrstea, în direct la AntenaPLAY / Profimediaimages

Sorana Cîrstea, mesaj impresionant după victoria Argentinei. Sorana se află la Dubai, acolo unde se antrenează în acelaşi loc cu Iga Swiatek.  Românca a transmis un mesaj emoţionant după ce Lionel Messi a reuşit să câştige Cupa Mondială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea a transmis, imediat, un mesaj după ce Argentina a câştigat Cupa Mondială.

Sorana Cîrstea se antrenează în acelaşi loc cu Iga Swiatek. Mesaj impresionant după victoria Argentinei.

Nu îmi pasă dacă ești fan Leo Messi sau nu, în seara asta a fost un meci desprins din Rai! Sportul are puterea de a uni, de a inspira, de a ne face să visăm. Sportul generează povești croite prin muncă, sudoare și lacrimi. În seara asta a fost mai mult decât fotbal”, a fost mesajul postat de Sorana Cîrstea, care a publicta şi o poză cu Messi lângă trofeul Cupei Mondiale.

Sorana Cîrstea stă în acelaşi complex cu Iga Swiatek

Sorana Cîrstea se află la Dubai, acolo se pregăteşte pentru noul sezon. Noul antrenor al româncei este suedezul Thomas Johansson, iar acesta a dus-o să se pregătească în acelaşi complex cu Iga Swiatek, ce va participa la World Tennis League, competiţie ce va fi transmisă în direct şi exclusivitate la AntenaPLAY.

Bianca Andreescu, Novak Djokovic și cei mai tari jucători ai lumii fac show în exclusivitate pe AntenaPLAY, în World Tennis League (19-24 decembrie)

World Tennis League 2022 este prima ediție a unui turneu de tenis care aduce la start 18 dintre cei mai buni jucători ai planetei. Competiția este în exclusivitate pe AntenaPLAY, în perioada 19-24 decembrie.

Reclamă

Cei 18 jucători sunt împărțiți în 4 grupe, numite Falcons, Eagles, Kites și Hawks, iar sportivii din fiecare grupă luptă pentru supremație. Vorbim de staruri ale tenisului mondial, precum Novak Djokovic, Nick Kyrgios, Félix Auger-Aliassime, Holger Rune, Alexander Zverev, Dominic Thiem, Bianca Andreescu, Caroline Garcia, Iga Świątek, Aryna Sabalenka sau Elena Rybakina.

Meciuri precum Novak Djokovic – Nick Kyrgios, Novak Djokovic – Alexander Zverev, Aryna Sabalenka – Iga Świątek sau Paula Badosa – Caroline Garcia vor fi văzute în timp real doar pe AntenaPLAY.

World Tennis League, în exclusivitate pe AntenaPLAY

Altfel, pe siteurile observatornews.roa1.ro și as.ro, puteți vedea zilnic cele mai importante știri și cele mai tari clipuri video de la competiția de la Dubai. ”Acest turneu este unul extraordinar, nu am dubii. Iubesc să joc în Dubai, am avut multe performanțe aici și îmi plac fanii. E ceva diferit și mă bucur că voi face parte din această competiție”, a spus Novak Djokovic.

Reclamă 4 / 0/3

Sârbul se pregătește în exclusivitate la AntenaPLAY pentru Australian Open 2023, acolo unde plănuiește să egaleze recordul istoric de Grand Slam-uri câștigate (22), deținut momentan de Rafael Nadal. La Melbourne, Nole, unul dintre cei mai mari jucători pe care i-a văzut tenisul, atacă al zecelea titlu de la Openul australian.

Alături de Novak, îi regăsim pe noul elev al lui Patrick Mouratoglou, Holger Rune, Alexander Zverev (campion olimpic în 2020 și dublu câștigător al Turneului Campionilor), Dominic Thiem (câștigător US Open 2020), sau Grigor Dimitrov (câștigător al Turneului Campionilor 2017).

Îl vom vedea la lucru și pe Nick Kyrgios, unul dintre cei mai spectaculoși și talentați jucători din istoria tenisului. Australianul e garantul show-ului, fiind pregătit oricând să ridice fanii în picioare.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și