Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Vlad Stancu, dezvăluiri despre relația pe care o are cu David Popovici. Cei doi înotători au scris istorie pentru România

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 noiembrie 2022, 11:30

Vlad Stancu, dezvăluiri despre relația pe care o are cu David Popovici. Cei doi înotători au scris istorie pentru România

David Popovici şi Vlad Stancu vorbesc înaintea Campionatelor Europene de înot în bazin scurt 2023. Competiţia este live în AntenaPLAY, în perioada 5 -10 decembrie

Vlad Stancu și David Popovici, în timpul probei de ștafetă 4x100 metri/ Hepta

Vlad Stancu a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu David Popovici. Cei doi campioni au scris istorie pentru România, cucerind numeroase medalii pe parcursul verii, la Campionatul European, cât și la cel Mondial de Juniori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Stancu a fost invitatul lui Dan Pavel în emisiunea AS.ro LIVE. Înotătorul român a venit cu povești de senzație, după o vară plină de succes.

Vlad Stancu, dezvăluiri despre relația pe care o are cu David Popovici

Vlad Stancu a declarat că are o relație de prietenie cu David Popovici, întâlnindu-se și în afara bazinului. Cei doi au făcut echipă în cadrul probei de ștafetă 4×100 metri, unde au cucerit medalia de aur, la Campionatul European de Juniori de la Otopeni.

„Mai vorbesc cu David, mai ies cu el pe afară. Ne înțelegem foarte bine. Nu am timp să-mi fac alți prieteni, aceștia sunt prietenii mei, de la bazin”, a declarat Vlad Stancu, în emisiunea AS.ro LIVE.

„Au același program, aceeași nevoie de a merge dimineața la antrenamente, la prima oră. Nu și-ar permite să lipsească”, a completat și Iulia Becheru, antrenoarea lui Vlad Stancu.

Reclamă

Legat de performanțele înregistrate la campionatul de la Otopeni, Vlad Stancu a declarat că s-a simțit extrem de emoționat în momentul în care a fost intonat imnul.

„Sunt foarte competitiv, vreau mereu să câștig, intri într-o stare de adrenalină, iar sentimentul este unic. Aproape am plâns când mi-au cântat imnul la campionatul de la Otopeni, cânta toată tribuna cu mine. Sigur se va mai întâmpla”, a mai completat Vlad Stancu

Vlad Stancu a intrat în istoria României

Vlad Stancu a intrat în istoria României anul acesta, doborând recordul la proba de 1500 de metri. Tânărul sportiv este cel mai rapid român pe această distanţă, înregistrând timpul de 15 minute şi 5 secunde, la Campionatul European de Juniori de la Otopeni. Precedenta referinţă a fost stabilită de Dragoş Coman, la Jocurile Olimpice de la Atena, din 2004.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Vlad Stancu a cucerit patru medalii la Campionatul European de Juniori de la Otopeni. Înotătărul a triumfat în proba de 1500 de metri liber, şi în proba de ştafetă 4×100 metri liber. Totodată, acesta a mai cucerit două medalii de argint, la 400 şi 800 de metri liber.

După competiţia de la Otopeni, pentru Vlad Stancu a urmat Campionatul Mondial de Juniori de la Lima. În Peru, înotătorul a cucerit alte două medalii, una de bronz la 1500 metri liber, şi una de argint la 400 de metri liber.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și