Închide meniul
EXCLUSIV

Vlad Stancu şi-a setat obiectivele înainte de Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023. Competiţia e live în AntenaPLAY

Dan Roșu Publicat: 1 decembrie 2023, 10:31

Reclamă
Vlad Stancu şi-a setat obiectivele înainte de Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023. Competiţia e live în AntenaPLAY

Vlad Stancu şi-a setat obiectivele înainte de Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023

Vlad Stancu, în timpul unui interviu - Antena Sport

Vlad Stancu şi-a setat obiectivele înainte de Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023, acolo unde va participa la probele sale obişnuite, de 400, 800 şi 1500 de metri liber. Competiţia e live în AntenaPLAY, în perioada 5-10 decembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Este o mare bucurie, pentru că o asemenea competiţie cu renume se va desfăşura în România. Va fi un fel de pregătire, de provocare, să mă lupt cu cei mai mari şi de-abia aştept.

Vlad Stancu şi-a setat obiectivele înainte de Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023

Nu este vorba de bagaje şi de drum, ci de atmosfera care va fi. Este un bazin foarte bun, foarte tare. Va fi spectacol cu mai multe ţări, fanii mai multor ţări vor face să fie o nebunie în tribune.

Sper să fie mai bine decât la Campionatele Naţionale. Vedem ce va ieşi, nu mă gândesc la medalii, vreau să am timpi mai buni decât la Naţioanale. Mă bucur că o să am cu cine să mă iau la trântă. Voi avea adversari foarte puternici.

Nu prea am dueluri româneşti la probele mele, dar voi avea dueluri internaţionale. Vreau să văd alte tactici, alte mentalităţi şi să mă împrietenesc cu cât mai mulţi. Veniţi să ne susţineţi, avem nevoie”, a spus Vlad Stancu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Lotul României pentru Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023

Lotul României pentru Campionatul European de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori, de la Otopeni, va fi alcătuit din următorii: David Popovici, Vlad Stancu, Andrei Anghel, Diana Stigher, Ioana Știrbu, Patrick Dinu, Darius Coman, Robert Badea, Denis Popescu, Aissia Prisecariu, Andrei Ungur, Brigitta Vass, Mihai Gergely, Daniel Nicușan, Vlad Mihalache, Andrei Proca, Nandor Nagy, Maysa Rațiu, Anastasia Bako, Daria Silișteanu, Alexandru Stoica.

Antrenori: Adrian Rădulescu, Iulia Becheru, Andrei Pinticanu, Radu Claudiu, Răzvan Florea, Bogdan Stroe, Mircea Purcaru, Cătălin Ungur.
Antrenor federal: Silviu Anastase.

Campionatul European de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori, de la Otopeni este cea mai importantă competiție de înot a anului din Europa. Evenimentul este organizat de către Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, în colaborare cu European Aquatics, și va avea loc în perioada 5-10 decembrie 2023 în incinta Complexului Sportiv de Natație Otopeni.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și