Închide meniul

Vlad Stancu şi Iulia Becheru au fost invitaţii lui Dan Pavel în emisiunea AS.ro LIVE. Înotătorul român a venit cu poveşti de senzaţie

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 noiembrie 2022, 10:20 / Actualizat: 3 noiembrie 2022, 11:27

Vlad Stancu şi Iulia Becheru au fost invitaţii lui Dan Pavel în emisiunea AS.ro LIVE. Înotătorul român a venit cu poveşti de senzaţie

Vlad Stancu, la AS.ro LIVE

Vlad Stancu şi antrenoarea lui, Iulia Becheru, au fost invitaţii lui Dan Pavel, în emisiunea AS.ro LIVE. Înotătorul român a venit cu poveşti de senzaţie, după o vară plină, în care a cucerit mai multe medalii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Stancu a avut o vară plină. Tânărul înotător a obţinut patru medalii la Campionatul European de juniori, ce s-a desfăşurat la Otopeni. Totodată, sportivul a câştigat alte două medalii la Campionatul Mondial de Juniori de la Lima.

Vlad Stancu şi antrenoarea lui, invitaţii lui Dan Pavel în emisiunea AS.ro LIVE

Vlad Stancu a intrat în istoria României anul acesta, doborând recordul la proba de 1500 de metri. Tânărul sportiv este cel mai rapid român pe această distanţă, înregistrând timpul de 15 minute şi 5 secunde, la Campionatul European de Juniori de la Otopeni. Precedenta referinţă a fost stabilită de Dragoş Coman, la Jocurile Olimpice de la Atena, din 2004.

Totodată, Vlad Stancu a cucerit patru medalii la Campionatul European de Juniori de la Otopeni. Înotătărul a triumfat în proba de 1500 de metri liber, şi în proba de ştafetă 4×100 metri liber. Totodată, acesta a mai cucerit două medalii de argint, la 400 şi 800 de metri liber.

După competiţia de la otopeni, pentru Vlad Stancu a urmat Campionatul Mondial de Juniori de la Lima. În Peru, înotătorul a cucerit alte două medalii, una de bronz la 1500 metri liber, şi una de argint la 400 de metri liber.

Reclamă

Antrenoarea lui Vlad Stancu, mândră de preformanţele înotătorului

Antrenoarea lui Vlad Stancu a declarat că toate aceste rezultate înregistrate de sportiv la Campionatul European au fost o supriză.

„Vlad este foarte docil și muncitor. Nu se supără de câte ori trebuie să înoate mai mult decât colegii lui. El, de multe ori, stă mai mult în apă decât colegii lui, având în vedere probele pe care le înoată.

Rezultatele lui David erau așteptate pentru că el este campion mondial de seniori și venind la Campionatul European de Juniori nu avea cine să îi creeze niciun fel de problemă. Vlad a fost surpriza. Se așteptau rezultate bune inclusiv de la el, dar nu atât de bune.

Reclamă 4 / 0/3

Vlad, anul trecut, la Campionatul European de Juniori, a reușit 3 finale și cumva se aștepta același rezultat„, a declarat Iulia Becheru, după Campionatul European desfăşurat la Otopeni, pentru DigiFM.

Recomandări
  • Vlad Stancu şi antrenoarea lui au fost invitaţii lui Dan Pavel în emisiunea AS.ro LIVE
  • Campionul a venit cu poveşti de senzaţie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:33 Exclus din lotul Rapidului, Alexandru Albu a semnat cu o rivală din Liga 1! Transfer total surprinzător 18:13 FotoImagini horror cu Dan Nistor! A fost umplut de sânge de un adversar care l-a lovit cu piciorul în faţă 18:07 „Nu am glumit!” Ion Ţiriac i-a făcut o propunere fabuloasă pentru Mircea Lucescu: „Îi fac şi stadion, avem fonduri!” 17:58 Ioan Andone a dat verdictul după FCSB – Rapid 2-2. Pariul surpriză pe care l-a făcut 17:46 Marton Fucsovics l-a învins pe Mariano Navone şi a câştigat Ţiriac Open 2024 17:15 LIVE VIDEOFamalicao – Portimonense se joacă ACUM în AntenaPLAY. Sporting – Guimaraes (22:30) e meciul zilei în Liga Portugal 17:15 Sepsi – Universitatea Craiova LIVE TEXT (19:00). Costel Gâlcă, la debutul pe banca oltenilor! Echipele de start 17:13 CSM Bucureşti a câştigat Cupa României! Victorie categorică în finala cu Dunărea Brăila 17:10 VIDEOBlackburn – Sheffield Wednesday 1-3, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru portarul gazdelor. QPR – Preston 1-0 16:54 Elena Rybakina a câştigat turneul de la Stuttgart după o finală cu Marta Kostiuk. Al treilea trofeu din 2024 Vezi toate știrile
Citește și