Închide meniul
Foto

David Popovici, aşteptat cu flori pe aeroport la revenirea în România: „E nevoie de bani investiţi în sport”

Bogdan Stănescu Publicat: 2 august 2024, 17:29

Reclamă
David Popovici, aşteptat cu flori pe aeroport la revenirea în România: „E nevoie de bani investiţi în sport”

David Popovici, aşteptat cu flori pe aeroport la revenirea în România: "E nevoie de bani investiţi în sport"

David Popovici, declaraţii pe aeroportul Otopeni / AntenaSport

David Popovici a fost aşteptat cu flori pe aeroport la revenirea în România, după ce a cucerit medaliile de aur şi bronz la JO 2024! Înotătorul român a sosit în ţară cu o cursă Tarom, în jurul orei 17:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El a fost aşteptat cu flori pe aeroportul Otopeni. Printre cei care l-au aşteptat pe aeroport pe David Popovici s-a aflat şi Camelia Potec, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern (FRNPM) şi medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Atena (2004).

David Popovici, aşteptat cu flori pe aeroport la revenirea în România: „E nevoie de bani investiţi în sport”

David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 200 de metri liber de la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris.

Ulterior, David Popovici a cucerit medalia de bronz în proba „regină” a nataţiei, cea de 100 de metri liber. Românul s-a clasat pe 3 la 100 metri liber, în spatele chinezului Pan Zhanle şi a australianului Kyle Chalmers.

Bună ziua tuturor! Mulţumim tuturor pentru susţinere! Sperăm că îi veţi susţine în continuare pe sportivii olimpici care încă nu au terminat această competiţie. Sunt încă la Paris. Unii dintre ei abia au început această competiţie, deci au nevoie de toată susţinerea dumneavoastră.

Reclamă
Reclamă 4

Aş dori să îl felicit şi public pe cel care a devenit campion olimpic la înot, pe cel care a reuşit, după 20 de ani, să facă înotul să strălucească din nou. Daţi-mi voie să îl felicit şi să îi mulţumesc lui David Popovici! Aceleaşi mulţumiri se duc şi către domnul Adrian Rădulescu”, a spus Camelia Potec.

David Popovici: „E nevoie de bani investiţi în sport, bani investiţi cu cap la noi în ţară”

Mulţumesc că sunteţi aici, că aţi venit, că ne-aţi aşteptat. Eu am tendinţa să mă complic, când vine vorba de dat declaraţii, când ar trebui să răspund întrebărilor mult mai scurt şi la obiect, aşa că de data asta o să fac un efort să spun ceea ce îmi doresc să spun. Vă mulţumesc, mulţumesc tuturor românilor care m-au urmărit, fie lipiţi de televizoare, le mulţumesc celor care au venit în tribună, celor care au crezut în mine, care m-au susţinut.

Aşa cum spunea şi antrenorul meu mai devreme, nu ai cum să o faci fără o echipă foarte bună lângă tine şi dedicată. Acestea fiind spuse, astea sunt medaliile, sunt două bucăţi de metal foarte grele, ele doar atât sunt. Dar pentru aceste două bucăţi de metal foarte grele, unii muncim o viaţă.

Reclamă

Şi eu, la rândul meu, am muncit ani de zile. Unii reuşesc de abia după 10 ani, poate, alţii după o viaţă întreagă şi alţii niciodată. De aceea, este foarte important să îi susţineţi în continuare pe toţi cei care concurează la Jocuri, pe toţi cei ai noştri, şi felicitări celor care au reuşit încă nişte medalii pentru noi, pentru ţară. Vă mulţumesc.

Despre condiţii şi bazine a vorbit antrenorul meu, am vorbit după curse, sunt nişte interviuri pe care mulţi oameni din fruntea ţării ar trebui să le asculte de mai multe ori. Şi pe ale mele, dar şi pe ale antrenorului meu. Într-adevăr, este nevoie de bani investiţi în sport, bani investiţi cu cap la noi în ţară. Mulţumesc şi Hai, România în continuare”, a declarat David Popovici pe aeroportul Otopeni.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:49

Slovenia lui Giani Crețu e în sferturi la Jocurile Olimpice, la volei masculin! Elevii românului au învins campioana en-titre

20:44

Oțelul Galați – Hermannstadt 1-0. „Gălăţenii” au dat lovitura în finalul partidei şi se află pe primul loc în campionat!

20:42

Andreea Taloş s-a calificat în finală la triplusalt, la Jocurile Olimpice!

20:19

O triplă campioană olimpică la canotaj, discurs vehement: „Nu există doar aur! Noi, românii, avem o mentalitate…”

20:18

LIVE TEXTTeam Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | România a obţinut două medalii de argint la canotaj

20:00

Nadia Comăneci, întâlnire „de 10” cu Zinedine Zidane la Jocurile Olimpice! Postarea „Zeiței de la Montreal” s-a viralizat rapid

1 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 2 AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache! 3 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Bărbosu şi Ghigoarţă s-au clasat pe locurile 17 şi 22 4 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 5 Ion Ţiriac l-a caracterizat cu un singur cuvânt pe David Popovici, după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber 6 Rijeka – Corvinul Hunedoara 1-0. Hunedorenii au fost eliminaţi dramatic din Europa League. Sergiu Buş a ratat un penalty!
Citește și