Închide meniul

Javier Mascherano, despre finalul halucinant din Argentina – Maroc, la Jocurile Olimpice: „Cel mai mare circ. Am fost jefuiţi”

Alex Masgras Publicat: 24 iulie 2024, 21:01

Reclamă
Javier Mascherano, despre finalul halucinant din Argentina – Maroc, la Jocurile Olimpice: „Cel mai mare circ. Am fost jefuiţi

Javier Mascherano, scos din sărite de finalul halucinant din Argentina - Maroc, la Jocurile Olimpice 2024: "Cel mai mare circ"

Javier Mascherano, în timpul meciului Argentina - Maroc, la Jocurile Olimpice de la Paris / Profimedia

Javier Mascherano a fost scos din sărite de finalul halucinant din Argentina – Maroc, la Jocurile Olimpice 2024. Debutul turneului olimpic de fotbal de la Paris a început cu un episod incredibil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maroc s-a impus cu 2-1 în faţa sud-americanilor, asta după ce golul egalizator al argentinienilor a fost anulat de VAR după 2 ore.

Javier Mascherano, scos din sărite de finalul halucinant din Argentina – Maroc, la Jocurile Olimpice 2024: „Cel mai mare circ”

Imediat după reluarea jocului, la două ore după ce Argentina a trimis balonul în poartă în minutul 90+16, Javier Mascherano a fost auzit la marginea terenului spunând: „Este cel mai mare circ pe care l-am văzut în viaţa mea”, potrivit marca.com.

Selecţionerul Argentinei U23 a făcut şi acuzaţii incredibile. Acesta susţine că jucătorii au fost jefuiţi la antrenamentul de ieri:

Reclamă
Reclamă 4

„Ieri au intrat peste noi la antrenament şi ne-au jefuit. Lucrurile lui Almada au fost furate”, a mai spus Mascherano, potrivit jurnalistului Gaston Edul.

În minutul 90+16, Argentina a marcat golul egalizator, moment în care fanii marocani au pătruns pe teren şi au aruncat cu petarde şi cu sticle. Forţele de ordine au fost compleşite de situaţie, iar arbitrul suedez Glenn Nyberg a trimis cele două echipe la vestiare, dar nu fluierase finalul meciului.

Reclamă

Faza golului marcat de Argentina era analizat de VAR în momentele respective. Din motive de siguranţă, arbitrul a trimis echipele la vestiare şi nu a fluierat finalul meciului, aşa cum s-a crezut iniţial. Sursa menţionată mai sus susţine că arbitrul şi CIO au vrut să reia meciul şi să dispute şi cele 4-5 minute rămase. Jucătorii au refuzat să revină pe teren, iar oficialii au luat decizia de a evacua stadionul.

După două ore, golul marcat de Medina a fost anulat pentru un offside la Amione. Jucătorii celor două echipe au revenit pe un stadion gol şi meciul s-a reluat, Maroc obţinând în cele din urmă victoria cu 2-1, în timp ce jucătorii argentinieni au protestat şi au strigat împotriva deciziei arbitrului.

Uzbekistan – Spania 1-2

În celălalt meci care a început la ora 16:00, Spania s-a impus cu 2-1 în faţa naţionalei olimpice din Uzbekistan. Spaniolii au deschis scorul în minutul 29 prin Pubill, dar Uzbekistan a restabilit egalitatea prin Shomurodov, care a trannsformat o lovitură de la 11 metri.

Sergio Gomez, jucătorul celor de la Real Sociedad, a avut şansa de a o readuce în avantaj pe Spania în minutul 59, dar a ratat o lovitură de la 11 metri. El şi-a luat revanşa trei minute mai târziu şi a stabilit scorul final. Alte şase partide sunt programate miercuri:

ora 16:00

  • Argentina – Maroc 1-2
  • Uzbekistan – Spania 1-2

ora 18:00

  • Egipt – Republica Dominicană 0-0
  • Guinea – Noua Zeelandă 1-2

ora 20:00

ora 22:00

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:06

FRF a fost amendată pentru comportamentul rasist şi discriminatoriu al fanilor la EURO 2024

22:33

Lovitura dată de FCSB înaintea returului cu Maccabi (31 iulie, 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Am ajuns la un numitor comun!”

22:33

PAOK Salonic, victorie în turul 2 preliminar Champions League! Echipa lui Răzvan Lucescu, succes la limită cu Borac Banja Luka

22:08

Costel Gâlcă, mesaj de luptă înainte de Maribor – Universitatea Craiova (AntenaPLAY, 21:15): „Trebuie să fim lei cu adevărat”

22:02

Dan Şucu l-a transferat pe jucătorul cerut de Neil Lennon! Prima reacţie a fotbalistului: „Abia aştept să lucrez cu el”

21:50

Anunţul lui Mihai Stoica despre accidentarea lui Adrian Şut: „Sperăm să poată juca la retur!”

1 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 2 FotoKira Hagi, mesaj emoţionant la 10 zile de la nunta lui Ianis Hagi: „Puterea unui ‘pentru totdeauna’ rostit în şoaptă!” 3 FotoO campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini 4 FotoTeodora Meluţă se căsătoreşte! Cine e bărbatul care îi va deveni soţ: „Mai mult de o viaţă!” 5 FotoCu cât a putut să îi vândă fiica lui Ilie Năstase un tablou lui Ion Ţiriac: „Cu atât l-a cumpărat, e suma corectă!” 6 FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1. Dawa, salvatorul din preliminariile UCL! Returul, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (31 iulie, 21:00)
Citește și