Închide meniul

Momente de panică la Jocurile Olimpice 2024! O înotătoare a avut nevoie de asistenţă respiratorie după cursă

Alex Masgras Publicat: 2 august 2024, 15:00

Reclamă
Momente de panică la Jocurile Olimpice 2024! O înotătoare a avut nevoie de asistenţă respiratorie după cursă

Momente de panică la Jocurile Olimpice 2024! O înotătoare a avut nevoie de asistenţă respiratorie după cursă

Tamara Potocka a părăsit arena pe targă / Profimedia

Au fost momente de panică la Jocurile Olimpice 2024. Imediat după calificările probei de 200 de metri mixt, înotătoarea Tamara Potocka a avut nevoie de asistenţă respiratorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportiva de 21 de ani a căzut în momentul în care ieşit din bazin. Ea a primit imediat îngrijiri medicale şi a părăsit arena din Paris pe targă. Oficialii Jocurilor Olimpice aşteaptă acum mai multe informaţii legate de starea sa, dar au confirmat faptul că este conştientă.

Momente de panică la Jocurile Olimpice 2024! O înotătoare a avut nevoie de asistenţă respiratorie după cursă

Înotătoarea slovacă Tamara Potocka a fost evacuată vineri din bazinul olimpic al Arenei La Défense din Paris cu asistenţă respiratorie, relatează L’Equipe, potrivit news.ro.

Specializată în stilul fluture, ea tocmai participase la 200 m mixt în serii.

Înotătoarea în vârstă de 21 de ani, care tocmai îşi încheiase seria cu al 23-lea timp din calificări, a căzut la ieşirea din bazin. Asistată rapid de serviciile de urgenţă, ea a fost evacuată pe o targă şi plasată sub asistenţă respiratorie.

Reclamă
Reclamă 4

„Ea este conştientă, dar aşteptăm informaţii medicale suplimentare”, au declarat organizatorii pentru AFP, adăugând că Potocka este îngrijită de echipele medicale. Următoarea manşă a fost amânată uşor pentru a da timp echipei medicale să se ocupe de înotătoare.

Potrivit jurnalistei New York Times Nicole Auerbach, Tamara Potockva a avut un atac de astm.

Reclamă

Novak Djokovic, veşti îngrijorătoare după calificarea în semifinalele Jocurilor Olimpice: „Atunci voi avea o idee”

Novak Djokovic a venit cu veşti îngrijorătoare după calificarea în semifinalele Jocurilor Olimpice 2024. Sârbul s-a impus în două seturi în faţa grecului Stefanos Tsitsipas, scor 6-3, 7-5, în sferturile de finală ale turneului olimpic de la Paris.

Cu toate acestea, el a simţit o durere intensă în timpul partidei de joi şi aşteaptă să efectueze mai multe teste medicale vineri dimineaţă, pentru a putea vedea dacă va putea juca împotriva lui Lorenzo Musetti, în a doua semifinală a zilei de la Jocurile Olimpice.

„Nu vă pot da informaţii exacte pentru că nu le am. Am nevoie de un examen medical şi apoi vom vedea”, a spus „Nole”. „Trebuie să joc mâine (vineri) la 19:00 (n.r 20:00, ora României), ceea ce îmi oferă ceva timp. Sper că va fi posibil”, a adăugat el, potrivit agerpres.ro.

„Am simţit o durere intensă la începutul celui de-al doilea set, ceea ce m-a deranjat timp de două sau trei ghemuri. S-a calmat parţial datorită antiinflamatoarelor, dar acest efect se va estompa mâine (vineri) dimineaţă. Voi avea atunci o idee mai precisă”, a precizat campionatul sârb.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:54

„Legendă!” Sorana Cîrstea, mesaj superb după ce Andy Murray și-a încheiat cariera la Jocurile Olimpice!

16:28

„Medaliile, epuizante. Suntem puţin şifonate” Ce s-a întâmplat cu Gianina van Groningen și Ionela Cozmiuc, după cursa de la JO

16:25

Roxana Anghel: „Chiar dacă este medalie de argint, am simţit-o ca fiind aur şi că am fi cele mai bune din lume”

16:10

Carlos Alcaraz l-a „spulberat” pe Felix Auger-Aliassime şi s-a calificat în finala turneului de simplu de la Jocurile Olimpice!

15:47

„Eu nu am avut concediu niciodată” Elisabeta Lipă, discurs clar după apelul făcut de David Popovici: „Are două bazine olimpice!”

15:39

„Chiar şi arbitrii sunt surprinşi” Yusuf Dikec, turcul care a făcut senzaţie la JO 2024: „Succesul nu vine cu mâinile în buzunar”

1 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 2 AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache! 3 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Bărbosu şi Ghigoarţă s-au clasat pe locurile 17 şi 22 4 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 5 Ion Ţiriac l-a caracterizat cu un singur cuvânt pe David Popovici, după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber 6 Rijeka – Corvinul Hunedoara 1-0. Hunedorenii au fost eliminaţi dramatic din Europa League. Sergiu Buş a ratat un penalty!
Citește și