Închide meniul

Nadia Comăneci, evitată de TAS! Decizia surprinzătoare luată de judecătorii de la Paris

Publicat: 10 august 2024, 17:27

Reclamă
Nadia Comăneci, evitată de TAS! Decizia surprinzătoare luată de judecătorii de la Paris

Nadia Comăneci, evitată de TAS! Decizia surprinzătoare luată de judecătorii de la Paris

Nadia Comăneci, la Jocurile Olimpice 2024 / Profimedia

Nadia Comăneci a fost evitată de judecătorii de la TAS, în timpul audierii de la Paris. Sabrina Voinea şi Ana Maria Bărbosu, cele două reprezentante ale României în finala de la sol, şi-au căutat dreptatea la TAS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele două românce au depus contestaţii la TAS, în speranţa că judecătorii vor face dreptate şi vor primi o medalie pentru prestaţia de la sol.

Nadia Comăneci, evitată de TAS! Decizia surprinzătoare luată de judecătorii de la Paris

Nadia Comăneci, una dintre cele mai mari gimnaste din istorie şi cea care a militat pentru a se face dreptate în cazurile celor două sportive din România, nu a mai fost audiată de judecătorii de la TAS, potrivit euronews.ro.

Donatella Sacchi, preşedintele Comitetului Tehnic Feminin şi al Superior Jury, şi Cecile Landi, antrenoarea lui Jordan Chiles, medaliata cu bronz de la sol, au fost audiate de TAS. A urmat apoi audierea Cameliei Voinea, mama şi antrenoarea Sabrinei Voinea.

Nadia Comăneci nu a mai fost chemată la audieri, chiar dacă aceasta a sesizat erorile comise de arbitri la Paris. Cu toate acestea, Nadia Comăneci nu deţine o funcţie oficială.

Reclamă
Reclamă 4

Anunţ uriaş făcut de avocatul Ana Mariei Bărbosu după audierile maraton de la TAS

Anunţ uriaş făcut de avocatul Ana Mariei Bărbosu după audierile maraton de la TAS. Sabin Gherdan a avansat un scenariu fabulos pentru cele două gimnaste din României.

Conform lui Gherdan, există posibilitatea ca Sabrina Voinea şi Ana Maria Bărbosu să obţină ambele medalii de bronz.

„Au fost șapte ore de audieri, iar verdictul îl vom avea după ora 19 în România. Două persoane au trecut prin audieri: antrenoarea sportivei americane și Donatella Sacchi, președinta comitetului tehnic feminin și șefa Superior Jury, care judecă fiecare contestație. Gimnastele nu au fost audiate.

Reclamă

Au existat la mijloc foarte multe chestiuni tehnice, dar veștile sunt îmbucurătoare. Toate scenariile sunt deschise, dar, după tot acest maraton, aș putea evalua că e teoretic posibil ca Sabrina Voinea și Ana Maria Bărbosu să obțină ambele bronzul”, a spus Sabin Gherdan pentru gsp.ro.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:40

Ionel Ganea, reacţie fabuloasă după ce Mircea Lucescu a devenit selecţionerul României: „Fac şi eu o glumă!”

16:34

Alexi Pitu se antrenează cu Farul Constanța! Gică Hagi negociază revenirea fostului jucător de la Bordeaux

16:27

Serbia este campioană olimpică la polo, după o finală colosală cu Croaţia

15:47

Ce cotă are FCSB înaintea returului cu Sparta Praga! Campioana României luptă pentru play-off-ul Champions League

15:34

LIVE SCOREHoraţiu Moldovan e ACUM titular în amicalul de lux al lui Atletico Madrid! Surpriză uriaşă pentru meciul cu Juventus

15:21

„Am planul făcut” Antrenorul Spartei Praga, anunţ clar înaintea returului cu FCSB! Şi-a făcut strategia pentru meciul din Ghencea

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și