Închide meniul

Verdictul Nadiei Comăneci, după încheierea audierilor de la TAS: „Aceasta ar fi decizia perfectă”

Alex Masgras Publicat: 10 august 2024, 18:58

Reclamă
Verdictul Nadiei Comăneci, după încheierea audierilor de la TAS: „Aceasta ar fi decizia perfectă

Verdictul Nadiei Comăneci, după încheierea audierilor de la TAS: "Aceasta ar fi decizia perfectă"

Verdictul Nadiei Comăneci a venit după încheierea audierilor de la TAS. Sabrina Voinea şi Ana Bărbosu îşi caută dreptatea după finala de la sol de la Jocurile Olimpice 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sâmbătă s-au încheiat audierile de la TAS, iar gimnastele din România aşteaptă cu sufletul la gură verdictul judecătorilor. Nadia Comăneci ştie ce decizie ar trebui să fie luată în acest caz.

Verdictul Nadiei Comăneci, după încheierea audierilor de la TAS: „Aceasta ar fi decizia perfectă”

Fosta mare gimnastă a României este de părere că Sabrina Voinea şi Ana Bărbosu ar trebui să primească şi ele medalii de bronz, astfel încât finala de la sol să rămâne cu trei medaliate la bronz: cele două românce şi americanca Jordan Chiles.

„Aceasta ar fi decizia perfectă. Trei medalii de bronz pentru fete”, a scris Nadia Comăneci, pe Instagram.

Reclamă
Reclamă 4

Sabrina Voinea a contestat nota primită, ea fiind depunctată pentru că ar fi ieşit în afara saltelei. Cu toate acestea, reluările au arătat că gimnasta din România nu a păşit în afara saltelei. De asemenea, Ana Maria Bărbosu a depus contestaţie, susţinând că Jordan Chiles a depus contestaţie după timpul regulamentar.

Anunţ uriaş făcut de avocatul Ana Mariei Bărbosu după audierile maraton de la TAS

Anunţ uriaş făcut de avocatul Ana Mariei Bărbosu după audierile maraton de la TAS. Sabin Gherdan a avansat un scenariu fabulos pentru cele două gimnaste din României.

Conform lui Gherdan, există posibilitatea ca Sabrina Voinea şi Ana Maria Bărbosu să obţină ambele medalii de bronz.

Reclamă

„Au fost șapte ore de audieri, iar verdictul îl vom avea după ora 19 în România. Două persoane au trecut prin audieri: antrenoarea sportivei americane și Donatella Sacchi, președinta comitetului tehnic feminin și șefa Superior Jury, care judecă fiecare contestație. Gimnastele nu au fost audiate.

Au existat la mijloc foarte multe chestiuni tehnice, dar veștile sunt îmbucurătoare. Toate scenariile sunt deschise, dar, după tot acest maraton, aș putea evalua că e teoretic posibil ca Sabrina Voinea și Ana Maria Bărbosu să obțină ambele bronzul”, a spus Sabin Gherdan pentru gsp.ro.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:08

Ana Bărbosu, mesaj superb pentru Sabrina Voinea și Jordan Chiles, după decizia TAS: „Acesta este visul meu”

9:56

„Nu i-a oprit nimeni să joace în cupele europene!” Mihai Stoica, replică dură pentru Dorinel Munteanu

9:41

Americanii au făcut spectacol în ștafetele de 4×400 de metri de la Jocurile Olimpice 2024! Nou record olimpic la masculin

9:23

Cum a reacţionat Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Liga 1! Gestul făcut după egalul cu Gloria Buzău

9:13

România și SUA au bătut palma, dar CIO și FIG nici nu au vrut să audă! Scenariul refuzat de cele două foruri

9:05

“Românii, niște plângăcioși!” Americanii au luat “foc”, după ce Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și