Închide meniul

Cui Yongxi, al şaptelea jucător chinez care a debutat în NBA! Jucătorul lui Brooklyn Nets a reuşit primul său punct

Alex Masgras Publicat: 28 octombrie 2024, 14:18

Reclamă
Cui Yongxi, al şaptelea jucător chinez care a debutat în NBA! Jucătorul lui Brooklyn Nets a reuşit primul său punct

Cui Yongxi, al şaptelea jucător chinez care a debutat în NBA! Jucătorul lui Brooklyn Nets a reuşit primul său punct

Cui Yongxi, la debutul în NBA / Profimedia

Cui Yongxi este al şaptelea jucător chinez care a debutat în NBA. Tânărul de 21 de ani a evoluat aproape 2 minute în meciul Brooklyn Nets – Milwaukee Bucks, câştigat de echipa sa cu 115-102.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Intrat pe finalul sfertului 4, Cui Yongxi a reuşit să îşi treacă în cont şi un punct, după o aruncare liberă.

Cui Yongxi, al şaptelea jucător chinez care a debutat în NBA! Jucătorul lui Brooklyn Nets a reuşit primul său punct

Cui Yongxi, de la Brooklyn Nets, a devenit al şaptelea jucător chinez care a debutat în liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA), duminică, în meciul cu Milwaukee Bucks (115-102), scrie Xinhua, potrivit agerpres.ro.

Nets a obţinut prima sa victorie în acest sezon, iar Cui a intrat în ultimul sfert, reuşind un punct din aruncare liberă în aproape două minute jucate.

Cui, 21 ani, este primul jucător chinez din NBA după o pauză de şase ani. Pe lista foştilor jucători chinezi din NBA se numără Yao Ming şi Wang Zhizhi.

Reclamă
Reclamă

Jucătorul chinez a jucat anterior pentru Guangzhou Loong Lions din CBA, a fost în probe pentru NBA şi a participat la NBA Summer League. Apoi a semnat un contract de doi ani cu Nets, care include un prim sezon pe deplin garantat.

NBA, cea mai importantă ligă de baschet din lume, va fi transmisă exclusiv în AntenaPLAY. Starurile din NBA, Stephen Curry, Kevin Durant, Anthony Davis sau LeBron James, vor lupta în AntenaPLAY pentru supremaţia din baschetul nord-american.

Reclamă

Sezonul actual de NBA este unul al recordurilor, având cel mai mare număr de jucători internaționali, cu un record istoric în acest an de 125 de jucători din 40 de țări. Competiția aduce la start 29 de echipe din Statele Unite şi una din Canada.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:51

Mesajul lui Dan Şucu pentru Marius Şumudică, după FCSB – Rapid 0-0

15:45

UPDATEGala decenării Balonului de Aur 2024 LIVE TEXT (21:30). Cine este marele favorit al ceremoniei de la Paris

15:38

Bernadette Szocs revine la WTT Champions Frankfurt (3-10 noiembrie, AntenaPLAY). Miză uriaşă pentru Bernie

15:27

Farul Constanţa – Universitatea Craiova LIVE TEXT (21:00). Duel de foc la Ovidiu! Gică Hagi primeşte vizita lui Costel Gâlcă

14:53

Andrei Nicolescu, anunţ uriaş despre viitorul lui Zeljko Kopic! Ce se întâmplă cu antrenorul lui Dinamo: „Suntem în discuţii”

13:59

Erik ten Hag a fost demis de Manchester United! Anunţul oficial al clubului de pe Old Trafford. Cine îl va înlocui

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 „Începutul sfârşitului, ca acum 10 ani!” Dorinel Munteanu a răbufnit şi a vorbit despre plecarea de la Oţelul
Citește și