Închide meniul

San Antonio Spurs, la prima victorie a sezonului. Victor Wembanyama, 29 de puncte în 30 de minute

Antena Sport Publicat: 27 octombrie 2024, 11:06

Reclamă
San Antonio Spurs, la prima victorie a sezonului. Victor Wembanyama, 29 de puncte în 30 de minute

San Antonio Spurs, la prima victorie a sezonului

Victor Wembanyama, în timpul unui meci - Profimedia Images

San Antonio Spurs a obţinut prima sa victorie în noua ediţie a Ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), impunându-se pe teren propriu, cu scorul de 109-106, în faţa formaţiei Houston Rockets, într-o partidă disputată sâmbătă seara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Francezul Victor Wembanyama a avut un rol important în obţinerea acestui succes, înscriind 29 de puncte în 30 de minute petrecute pe parchet.

San Antonio Spurs, la prima victorie a sezonului

De la oaspeţi s-a remarcat Jalen Green, care a reuşit la rândul său 29 de puncte, dar a ratat un coş în „buzzer”, când echipa sa încerca să egaleze.

Într-un alt meci, Los Angeles Lakers s-a impus cu scorul de 131-127 în duelul de pe teren propriu cu Sacramento Kings. LeBron James şi Anthony Davis, cele două mari vedete ale californienilor, au înscris împreună 63 de puncte în acest joc.

„King James” (39 ani), aflat la cel de-al 22-lea său sezon în NBA, a încheiat meciul cu o triplă-dublă (32 de puncte, 14 recuperări şi 10 assist-uri), în timp ce Davis a contribuit cu 31 de puncte şi 9 recuperări la succesul lui Lakers.

Reclamă
Reclamă

Celelalte rezultate de sâmbătă, din NBA

Noua stagiune a celei mai importante competiţii de baschet din lume, NBA, va fi transmisă exclusiv în AntenaPLAY

NBA, cea mai importantă ligă de baschet din lume, va fi transmisă exclusiv în AntenaPLAY. Starurile din NBA, Stephen Curry, Kevin Durant, Anthony Davis sau LeBron James, vor lupta în AntenaPLAY pentru supremaţia din baschetul nord-american.

Sezonul actual de NBA este unul al recordurilor, având cel mai mare număr de jucători internaționali, cu un record istoric în acest an de 125 de jucători din 40 de țări. Competiția aduce la start 29 de echipe din Statele Unite şi una din Canada.

Tot la capitolul recorduri, NBA este la înălţime şi când vine vorba despre numărul fanilor prezenţi la meciuri. În sezonul 2023-2024, 22.538.518 de suporteri au fost prezenţi la toate partidele disputate. NBA a avut parte de 873 de dueluri disputate cu casa închisă, media pe întâlnire fiind de 18.324 de fani.

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

10:45

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:30). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și