Închide meniul

Edi Iordănescu, optimist înainte de România – Finlanda, sâmbătă, 21:45, Antena 1: „Trebuie să ne mobilizăm total”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2022, 12:37 / Actualizat: 11 iunie 2022, 13:06

Edi Iordănescu, optimist înainte de România – Finlanda, sâmbătă, 21:45, Antena 1: „Trebuie să ne mobilizăm total

Edi Iordănescu, optimist înainte de România - Finlanda

Edi Iordănescu, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Edi Iordănescu ţinteşte prima victorie pe banca echipei naţionale, şi a transmis un mesaj optimist, înainte de România – Finlanda, meci ce va transmis în direct de Antena 1, sâmbătă, de la 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu încă nu a obţinut o victorie pe banca echipei naţionale. Cu toate acestea, selecţionerul speră să o obţină pe prima în meciul cu Finalnada, ce se va disputa pe Stadionul din Giuleşti.

Edi Iordănescu, mesaj optimist înainte de România – Finlanda

Edi Iordănescu priveşte cu optimism meciul de sâmbătă, şi speră că Stadionul celor de la Rapid să le poarte noroc. Pe lângă asta, selecţionerul a avut un mesaj şi în privinţa faptului că s-au împlinit 100 de ani de la primul meci al selecţionatei României.

„Doresc să felicit pe toată lumea care a fost implicată în aceste momente de care toţi ne-am bucurat. Trebuie să ne mobilizăm total, vom juca pe Giuleşti, un stadion cu tradiţie. Sperăm că în viitor putem să atingem cote importante şi performanţe”, a declarat Edi Iordănescu în conferinţa de presă de dinaintea meciului de sâmbătă, cu Finlanda.

Totodată, Iordănescu jr. a declarat că îşi dorea un debut mai bun pe banca echipei naţionale, însă îşi asumă rezultatele obţinute. Selecţionerul a dat vina şi pe ghinion, după ce în ultima partidă, cea cu Bosnia, România a avut o prestaţie bună, ratând numeroase ocazii.

Reclamă

„Cu siguranţă doream un debut semnificativ mai reuşit, dar meseria mea cere echilibru, maturitate şi în fotbal totul este posibil. Eram pregătit pentru orice scenariu. Am văzut prin ce au trecut colegii mei înainte şi eram pregătit. Un rezultat pozitiv poate întoarce totul în favoare noastră. Cred că a fost şi multă neşansă. Cred că în 3 din cele 4 meciuri meritam cel puţin un egal. În meciul din Muntenegru nu meritam nimic mai mult, trebuie să fie o lecţie pentru noi toţi”, a mai spus Edi Iordănescu.

Darius Olaru, strigăt de luptă înainte de România – Finlanda

Echipa naţională a pierdut meciurile cu Muntenegru, scor 0-2, şi Bosnia şi Herţegovina, scor 0-1, iar vedeta FCSB speră ca „tricolorii” să spargă gheaţa în UEFA Nations League.

„Nu ştiu dacă este emoţie. Este presiune pentru că aveam aşteptări. Nu a fost începutul pe care ni-l doream. Sunt o echipă bună, organizată şi este cel mai bun adversar. Dacă ne-am temut de Muntenegru? Nu. Nu ar trebui să ne temem. Trebuie să dăm mai mult decât ei. Nu acesta ne este nivelul. Putem mult mai mult. Sperăm să arătăm şi pe teren asta. Ne aşteptăm să ne susţină lumea în număr cât mai mare.

Reclamă 4 / 0/3

Se discută foarte mult. Ne apasă un pic. În ultimii ani nu au fost rezultate şi este normal. Ar fi mai bine să nu mai citim ce se scrie în presă. Citind şi ştiind că lumea are aşteptări, poate nu ne ies lucrurile aşa cum vrem noi. Am văzut foarte multe comentarii negative. Mai bine nu mi-aş da cu părerea. Asta este mentalitatea noastră. Ce putem să facem decât să ne ridicăm când avem ocazia? Primul meci cu Muntenegru a fost mai slab. Meritam cel puţin un punct. Nu a fost o discuţie dură. A vorbit căpitanul.

(n.r. despre Vlad Chiricheş) El vorbeşte tot timpul cu noi şi ne ajută. Nu cred că se pune problma de retragere. E un jucător important pentru naţională. Noi îl susţinem şi îl vrem alături de noi. Nu am arătat destul de multă dorinţă. Avem nevoie şi cred că vom obţine victoria pe teren!”, a declarat Darius Olaru, în cadrul conferinţei de presă a meciului cu Finlanda.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA 1-0
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Reclamă
Recomandări
  • Edi Iordănecu, optimist înainte de România – Finlanda
  • România – Finlanda va fi în direct la Antena 1, 11 iunie, de la 21.45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray Vezi toate știrile
Citește și