Închide meniul

FRF, anunţ oficial despre accidentarea lui Iulian Cristea. Ce se întâmplă cu jucătorul lui Gigi Becali

Dan Roșu Publicat: 5 iunie 2022, 15:23

Reclamă
FRF, anunţ oficial despre accidentarea lui Iulian Cristea. Ce se întâmplă cu jucătorul lui Gigi Becali

FRF, anunţ oficial despre accidentarea lui Iulian Cristea.

Iulian Cristea s-a accidentat în meciul Muntenegru - România 2-0 / frf.ro

FRF a făcut un prim anunţ oficial despre accidentarea lui Iulian Cristea. Internaţionalul celor de la FCSB s-a rupt în meciul din Nations League, Muntenegru – România 2-0, şi primul diagnostic este o ruptură de ligament încrucișat anterior.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar şi aşa, fundaşul de 27 de ani va merge în Bosnia, alături de delegaţia României şi va efectua acolo alte analize prin care medicii să afle exact cu ce probleme se confruntă fotbalistul.

FRF, anunţ oficial despre accidentarea lui Iulian Cristea

„În meciul cu Muntenegru, Iulian Cristea a suferit un traumatism la nivelul genunchiului stâng cu afectarea ligamentului încrucișat anterior. Tricolorul va face deplasarea în Bosnia și Herțegovina alături de națională, urmând a fi supus mâine, la Zenica, unor investigații amănunțite”, se arată pe frf.ro.

Fanatik.ro a anunţat primul verdict după accidentarea lui Cristea: şase luni de absenţă după ruptura de ligament încrucişat anterior. Gigi Becali a trecut deja în acţiune şi anunţă transferuri la FCSB.

“Deci lipseşte 6 luni? Suntem obligaţi să facem transferuri. O să vină un fundaş central, cu siguranţă. Edi Iordănescu este mai deştept decât toată lumea. Aşa se dă. Acum nu vreau să critic, dar toţi îl văd pe Iulian Cristea fundaş central, numai Edi îl vede închizător?

Reclamă
Reclamă 4

Joacă acolo cu Răzvan Marin, cu Alexandru Cicâldău, cu închizători de meserie. Păi Darius Olaru nici nu avea cu cine să joace la mijlocul terenului. Cu cine să joace? Cu Alexandru Creţu?”, a spus Becali.

Iulian Cristea s-a accidentat în debutul meciului Muntenegru – România 2-0

Iulian Cristea s-a accidentat în minutul 1 al meciului Muntenegru – România și a fost schimbat de Edi Iordănescu. Jucătorul nostru s-a rupt după un duel aerian cu un adversar. Cristea a aterizat rău și s-a lovit la genunchi.

Jucătorul lui FCSB a vrut să rămână pe teren, în ciuda accidentării. N-a mai rezistat însă decât 12 minute. În timpul unui sprint, s-a întins pe gazon și a cerut schimbarea.

Reclamă

Edi Iordănescu l-a înlocuit cu Alexandru Crețu, de la Universitatea Craiova. Fotbalistul lui FCSB a fost bandajat și a început să plângă pe banca tehnică.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și