Închide meniul
Foto

Bernadette Szocs, mesaj superb după ce s-a calificat în turul al 2-lea WTT Champions Incheon 2024: „A fost visul meu!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 27 martie 2024, 17:48

Bernadette Szocs, mesaj superb după ce s-a calificat în turul al 2-lea WTT Champions Incheon 2024: „A fost visul meu!”

Bernadette Szocs, mesaj superb după ce s-a calificat în turul al 2-lea WTT Champions Incheon 2024

Bernadette Szocs / Profimedia

Bernadette Szocs a transmis un mesaj superb după ce s-a calificat în turul al 2-lea WTT Champions Incheon 2024! Jucătoarea din top 10 mondial a transmis un mesaj pentru fani, imediat după debutul de la turneul din Coreea de Sud.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a obține această calificare, Szocs a învins-o pe Hana Goda, cu scorul general de 3-0 (11-7, 11-9, 11-8). În a doua rundă se va duela cu câștigătoarea dintre Adriana Diaz și Amy Wang.

Bernadette Szocs, mesaj superb după ce s-a calificat în turul al 2-lea WTT Champions Incheon 2024

Imediat după partida din primul tur al competiției, Bernadette Szocs a dezvăluit faptul că este mândă pentru că a ajuns în top 10 mondial! Jucătoarea din România ocupă acum poziția a 9-a în lume.

De asemenea, „Bernie” a mai spus că își dorește să ajungă în top 5 și să câștige medalia olimpică, în această vară. VEZI IMAGINI CU FRUMOASA „BERNIE” ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

„Sunt mândră, pentru că a fost visul meu să fiu în top 10 mondial. Țintesc top 5, pas cu pas sunt mai aproape de acest vis și acum mă concentrez pe turneele următoare, pentru că vreau să ajung în top 5 și, desigur, să câștig medalia olimpică”, a spus Bernadette Szocs, potrivit Federației Române de Tenis de Masă.

Reclamă

Celaltă româncă prezentă în Coreea de Sud, Eliza Samara (37 mondial), va avea parte de un duel echilibrat în prima rundă, cu reprezentanta SUA, Lily Zhang (31 mondial). Dacă va trece de această, Eliza va da, cel mai probabil, peste o adversară de top, ocupanta locului 3 mondial, Wang Yidi.

Sun Yingsha, Wang Yidi, Chen Meng, Wang Manyu sau Hina Hayata sunt jucătoarele din vârful ierarhiei mondiale considerate favorite la adjudecarea trofeului de la Incheon.

Bernadette Szocs a devenit campioană naţională în proba de simplu

Bernadette Szocs a devenit campioană naţională în proba de simplu, în timp ce Ovidiu Ionescu a triumfat în competiţia băieţilor.

Reclamă 4 / 0/3

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu şi-au respectat statutul de favoriţi şi s-au impus, vineri, în probele de simplu ale Campionatelor Naţionale de tenis de masă, găzduite de Sala Romsilva din Bucureşti.

Bernadette Szocs, jucătoare în top 10 mondial, a învins-o în finală pe Irina Ciobanu cu scorul de 4-1. La masculin, Ovidiu Ionescu a câştigat fără drept de apel finala cu Darius Movileanu, scor 4-0.

Proba de dublu feminin s-a încheiat cu victoria neaşteptată a perechii Irina Ciobanu/Adina Diaconu, care a trecut în finală cu 3-1 de favoritele Bernadette Szocs/Elizabeta Samara.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și