Închide meniul
Foto

Bernadette Szocs a devenit campioană naţională în proba de simplu. Ovidiu Ionescu a triumfat în competiţia băieţilor

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 martie 2024, 18:50

Bernadette Szocs a devenit campioană naţională în proba de simplu. Ovidiu Ionescu a triumfat în competiţia băieţilor

Bernadette Szocs a devenit campioană naţională în proba de simplu

Bernadette Szocs, la finalul unui meci - Antena Sport

Bernadette Szocs a devenit campioană naţională în proba de simplu, în timp ce Ovidiu Ionescu a triumfat în competiţia băieţilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu şi-au respectat statutul de favoriţi şi s-au impus, vineri, în probele de simplu ale Campionatelor Naţionale de tenis de masă, găzduite de Sala Romsilva din Bucureşti.

Bernadette Szocs a devenit campioană naţională în proba de simplu

Bernadette Szocs, jucătoare în top 10 mondial, a învins-o în finală pe Irina Ciobanu cu scorul de 4-1. La masculin, Ovidiu Ionescu a câştigat fără drept de apel finala cu Darius Movileanu, scor 4-0, scrie agerpres.ro.

Proba de dublu feminin s-a încheiat cu victoria neaşteptată a perechii Irina Ciobanu/Adina Diaconu, care a trecut în finală cu 3-1 de favoritele Bernadette Szocs/Elizabeta Samara.

La dublu masculin s-au impus fraţii Cristian Chiriţă şi Iulian Chiriţă, cu 3-1 în finala cu Ovidiu Ionescu/Alin Spelbuş.

Reclamă

După ce Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs, principalii favoriţi, au fost eliminaţi în sferturi, victoria la dublu mixt a fost adjudecată de cuplul Andrei Istrate/Andreea Dragoman, 3-1 în finala cu Eduard Ionescu/Elizabeta Samara.

Rezultate:

Simplu feminin, semifinale
Bernadette Szocs – Adina Diaconu 4-0
Irina Ciobanu – Ioana Sîngeorzan 4-0
finală
Bernadette Szocs – Irina Ciobanu 4-1

Reclamă 4 / 0/3

Simplu masculin, semifinale
Ovidiu Ionescu – Andrei Istrate 4-1
Darius Movileanu – Eduard Ionescu 4-3
finala
Ovidiu Ionescu – Darius Movileanu 4-0

Dublu feminin, finală
Irina Ciobanu/Adina Diaconu – Bernadette Szocs/Elizabeta Samara 3-1

Dublu masculin, finală
Cristian Chiriţă/Iulian Chiriţă – Ovidiu Ionescu/Alin Spelbuş 3-1

Dublu mixt, finală
Andrei Istrate/Andreea Dragoman – Eduard Ionescu/Elizabeta Samara 3-1

Performanţă uriaşă pentru Bernadette Szocs. Bernie e la cea mai bună clasare a carierei în ierarhia mondială

O performanţă uriaşă a fost reuşită de Bernadette Szocs, într-un sport dominat copios de jucătoarele din Asia. Bernie a atins cea mai bună clasare a carierei, la 29 de ani.

În noul clasament mondial făcut public, sportiva de la Steaua e pe locul 9, fiind de asemenea cea mai bună jucătoare din Europa prezentă în ierarhia mondială, următoarea fiind Nina Mittelham (Germania, 15).

Locul ocupat de Bernadette reprezintă un reper spectaculos în cariera sportivei noastre, precedenta cea mai bună clasare fiind la începutul lunii, când a fost pe 10.

Reclamă

În faţa ei, se află opt sportive din Asia, cinci din China, două din Japonia şi una din Coreea de Sud. Primele cinci jucătoare ale lumii sunt din China, Sung Yingsha, Wang Manyu, Wang Yidi, Chen Meng şi Chen Xingtong.

În clasamentul masculin, Wang Chuqina făcut rocada la vârf cu Fan Zhendong, după ce s-a impus la Singapore. Liang Jinga urcat două poziţii până pe 3, în timp ce tot un chinez, marele Ma Long, a coborât pe 4. Felix Lebrun e primul european din ierarhia masculină (5).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și