Închide meniul

Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş

Reclamă

Publicat: 16 aprilie 2024, 20:22

Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş

Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră

Bernadette Szocs, la finalul unui meci - Profimedia Images

Bernadette Szocs a reuşit o performanţă unică în carieră! Sportiva de 29 de ani se află la cea mai bună clasare a sa, fiind pe locul 8 în clasamentul mondial feminin, unul dominat de jucătoarele asiatice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernadette a urcat pe poziţia a opta în ierarhia mondială, după ce a depăşit-o pe Mima Ito. Bernie are 1650 de puncte, în timp ce nipona a rămas cu 1620 de puncte.

Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră

Locul 8 într-un top în care primele cinci jucătoare sunt din China este o realizare uriaşă. De asemenea, ea rămâne în continuare sportiva cea mai bună din Europa, conform acestei ierarhii. Următoarea este Nina Mittelham, din Germania (locul 14).

În martie, ea intrase pentru prima oară în Top 10 şi a avut un mesaj clar despre obiectivul său: „Sunt foarte fericită că mi s-a mai îndeplinit un vis: acela de a intrat în top 10 mondial! Și nu vreau să mă opresc aici. Următoarea țintă este să intru în top 5 mondial”, spunea Szocs.

Bernadette Szocs, motiv de mândrie pentru Steaua Bucureşti

Cei de la Steaua Bucureşti au scris pe pagina de Facebook despre clasarea lui Bernadette Szocs, sportivă care este antrenată la clubul armatei de către Ionuţ Şeni.

Reclamă

„TENIS DE MASĂ
💪 Bernadette Szocs a urcat pe locul 8 în clasamentul mondial!
💙❤ Într-un an extrem de important pentru ea, Bernadette Szocs se află în plină ascensiune. Începând de azi, sportiva roș-albastră ocupă locul 8 în clasamentul la zi al World Table Tennis.
💥 Cu un total de 1.650 de puncte, Bernadette, care este pregătită la Steaua de antrenorul Ionuț Seni, este cea mai bine clasată sportivă din Europa în rankingul WTT!
⏳ Jucătoarea Stelei a intrat în top 10 mondial chiar de ziua ei, pe 5 martie 2024, și se află deja de 42 de zile între cele mai valoroase sportive ale lumii.
🏓 În aceste zile, Bernadette participă la Cupa Mondială din Macao, acolo unde a învins-o deja pe egipteanca Mariam Alhodaby, scor 4-0, iar mâine după-amiază o va întâlni pe franțuzoaica Prithika Pavade, în cel de-al doilea meci din grupa 11.
👏FELICITĂRI, BERNADETTE!👏”, se arată pe pagina de Facebook a Stelei.

Pentru Bernadette Szocs, urmează al doilea meci din Grupa 11 a Cupei Mondiale Macao 2024. Partida cu Prithika Pavade se va disputa miercuri, începând cu ora 17:00, exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și